Prémium

Gyorsan költözne új otthonába? Itt válogasson! (x)

PR cikk
Budapest legnépszerűbb helyszínein - akár Zöld Otthon Hitellel!

A mögöttünk álló másfél esztendőben még inkább felértékelődött a saját otthon szerepe. Egyrészt sokkal több időt töltünk a lakásunkban, mint korábban, egy saját ingatlant pedig mindig szívesebben formálunk a saját ízlésünk szerint. A lakás egyszerre vált a tanulás vagy a home office színterévé. Az elmúlt évben sokan szembesültek azzal, hogy az otthon elvégzendő tevékenységek szélesebb köréhez már túl szűkké vált a lakás, vagy az derült ki, hogy a környék nem elég zöld, illetve nincsenek megfelelő szolgáltatások a közelben.

Számos kedvező hitel- és támogatási lehetőség áll rendelkezésre az új lakást vásárlók számára. Ezek között a piaci konstrukcióknál jóval alacsonyabb kamatozású Zöld Otthon Hitel akár egyedülállók, gyermektelenek számára is felvehető, a legalább két gyermeket nevelők pedig a CSOK-ot igénybe véve állami kamattámogatást is kaphatnak az energiatakarékos otthonok vásárlásához. További észszerű szempont, hogy az új lakásba minél hamarabb be lehessen költözni, ne kelljen éveket várni a birtokbavételre.

CRD_zold prog_popup_750x438 px_SV_2021103

Érdemes tehát megnézni, hogy mit kínál Magyarország vezető lakásfejlesztője, hiszen a Cordia folyamatosan frissülő, változatos portfóliójában jelenleg több mint 840 budapesti új otthon érhető el, ezek közel negyede ráadásul hamarosan költözhető, számos lakás pedig megfelel a Zöld Otthon Lakáshitel követelményeinek is.

A paletta rendkívül változatos, és felöleli Budapest legnépszerűbb helyszíneit, a pandémia alatt még kedveltebbé vált zöldövezeti lakóparkoktól kezdve a belvárosi és egyetemközeli lokációkon át egészen a Duna-parti fejlesztésekig, ahol a felsőoktatási hallgatók és fiatal pályakezdők számára ideális lakások éppúgy megtalálhatók, mint a családi otthonok.

Az utóbbiakra jó példa a Thermal Zugló lakópark, ahol számos, hamarosan költözhető otthon érhető el. Ideális választást jelent azon fiatal és idősebb párok, családok számára, akik a hamisítatlan kertvárosi környezetet részesítik előnyben. A fejlesztés egyik különlegessége, hogy a lakópark második és a harmadik ütemében is kialakítottak egy-egy nagyméretű, jól felszerelt, privát beltéri játszóházként, irodaként és kikapcsolódási térként is funkcionáló közösségi helyiséget.

KSZ_203696_AG_20210730_00047

Főként a fiatalokat, családalapítás előtt állókat és a fiatal családosokat várják a XIII. kerület egyik legfrekventáltabb környékén, kiváló közlekedési környezetben található, a városi és a zöldövezeti élet minden előnyét egyszerre kínáló Young City hamarosan költözhető otthonai is. E lakópark egyik legfőbb vonzerejét szintén a gondosan megtervezett közösségi terek jelentik.

A Cordia azok számára is vonzó palettát kínál, akiknek a belváros és az egyetemek közelsége az első számú választási szempont, és fiatal pályakezdőként vagy egyetemistaként ilyen környezetben képzelik el első saját lakásukat. Kifejezetten nekik szólnak a Budapest legszélesebb sétálóutcája, a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány mentén, a Grand Corvin 1. üteme, a Corvin Átrium, vagy a IX. kerület megújuló részén, számos egyetem közelében található Akadémia Garden kényelmes és modern otthonai.

KSZ_204378_TZ_20210814_0063-150

Azok sem csalódnak, akik inkább a Duna szomszédságába vágynak, hiszen a Marina Life egyszerre nyújtja a nagyvárosi élet és a vízparti hangulat minden előnyét.  A XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén, a Duna-parttól pár perces sétára található épület kiváló közlekedési lehetőségekkel is rendelkezik, akár autóval, busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulnánk útnak.

KSZ_203455_AG_20210725_01095-150

(x)

Advertisement
Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1