NHP Hajrá ingatlanvásárlásra? Így lehet, így érdemes! (x)
Prémium

NHP Hajrá ingatlanvásárlásra? Így lehet, így érdemes! (x)

PR cikk
Nagyobb raktár, kényelmesebb iroda: a profizmus útja

Az ingatlanvásárlás minden esetben alapos megfontolást követel egy KKV-től, azonban a vállalkozások számára erre is kedvező lehetőség nyílt a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) Hajrá konstrukciónak köszönhetően. Az új programban a korábbinál jóval több módon lehet a hitelt ingatlanvásárlásra és felújításokra is fordítani. Nézzük, miért érdemes nagyban gondolkodni!

Beruházási hitelek, hajrá!

Az NHP konstrukcióban elérhető beruházási hiteleinek fő célja, hogy a vállalkozás működését szolgáló eszközök finanszírozására használják, így a beruházások későbbi hasznosítása befolyásolja azt, hogy beleférünk-e a program feltételrendszerébe. Azonban nem csupán azokra a tárgyakra, illetve telkekre vagy épületekre kell gondolnunk, ahol dolgozunk, hanem vállalkozásunk tevékenységi köre is számos olyan lehetőséget kínál, amelyek csak arra várnak, hogy megismerve és kihasználva őket profitunkat gyarapítsák. Az olcsó és kedvező hitelekből akár hosszú távú, biztos jövedelmünket is megteremthetjük. 

Nagyobb raktár, kényelmesebb iroda: a profizmus útja

Az NHP Hajrá keretében elérhető hitelekkel valamennyi, a cég tevékenységét közvetlenül szolgáló ingatlan beruházás finanszírozható, akár megvásároljuk, akár mi magunk építjük fel azt. Legyen szó gyártásról vagy szolgáltatásról, a telephely, a raktár, de akár az iroda vagy egy-egy szép bemutatóterem is cégünk működésének elengedhetetlen alapköve. Érdemes beruháznunk, hiszen a profi körülmények között folyó termeléssel, színvonalas ügyfélkiszolgálással tudjuk vállalkozásunk forgalmát a maximumra járatni.

Turizmus és vendéglátás is segítséget kap

A koronavírus-járvány kétségkívül gyengítette a turizmust és a vendéglátó ipart, viszont jó hír, hogy az NHP Hajrá keretében a források rendelkezésre állnak, hogy támogassák az újraindulást. A program keretében kölcsönt lehet lehívni az üdülőként nyilvántartott ingatlan vásárlására, építésére, bővítésére vagy átalakítására is, ha ebben a kkv szálloda, panzió, kemping, üdülőház illetve közösségi szálláshely üzemeltetését végzi, vagy végezni fogja.

Lakóingatlant is vásárolhatunk?!  

A kedvező hitelből még lakóingatlanra is beruházhatunk, ha az későbbi üzleti célt szolgál. Könnyebbség, hogy míg korábban az ingatlant már a vásárlás előtt át kellett minősíttetni, most elég az is, ha a széljegyen szerepel, hogy ez a folyamat elindult.  Ebben az esetben a kölcsön a lakóingatlan további bővítésére vagy átalakítására is felhasználható. Mindezzel jóval rugalmasabban tudjuk tevékenységünk helyszínét és környezetét megválasztani.

Jó lehetőség a bérbeadás

Az ingatlanvásárlás népszerű befektetés, főleg, ha bérbeadással tervezünk, hiszen rendszeres és hosszú távú jövedelmet jelent. Az NHP Hajrában elérhető forrásokból lehetőség van arra is, hogy bérbeadási céllal építsünk vagy vásároljunk lakóingatlant, ha az minimum 10 lakásból áll és kizárólag magánszemélyek számára adnánk bérbe, legalább 30 napra. Ehhez a cég tevékenységi körei között szerepelnie szükséges a bérbeadásnak.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kőkemény üzenet jött Kijevből Budapestnek is: marad a Lukoil-szankció, fel kell adni az orosz olajat, amennyire lehet
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1