Prémium

Az élelmiszer- és vendéglátóipar régiós eseménye (x)

PR cikk
Jövő héten várja a szakembereket a Sirha Budapest a Hungexpo-n!

A Sirha Budapest 2014-ben került először megrendezésre Magyaroroszágon a francia Sirha Nemzetközi Hálózat eseményeként. Azóta, a kétévente zajló kiállítás a közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, sütő- és cukrászipari, gasztronómiai és csomagolóipari szakkiállításává nőtte ki magát.

sirha_180208_1342_DSC_7903

A rendezvény iránti érdeklődés folyamatosan erősödik, idén, február 4-6. között már a második alkalommal tölti meg a HUNGEXPO A és G pavilonjának 30ezer négyzetméteres kiállítóterét a bejelentkezett több mint 300 kiállító. A Sirha Budapest nemzetköziségét jelzi, hogy a kiállítók mintegy harmada külföldről érkezik, megteremtve a lehetőséget mind a résztvevő cégek, mint a látogatók számára, hogy üzleti kapcsolataikat az ország határain túl is bővítsék.

Ezt az Enterprise Europe Network, az EU legnagyobb nemzetközi üzletfejlesztési hálózata is támogatja, a kiállításon immáron negyedik alkalommal meghirdetett üzletember találkozójával. A PRIMOM Alapítvánnyal közösen megszervezésre kerülő programon a látogatók 20 perces üzleti találkozókon vehetnek részt, előzetes regisztrációt követően.

sirha_180208_1325_DSC_7798

Az üzletkötésen kívül nagy hangsúly kerül az innovációk, valamint a legfrissebb trendek, gyakorlatok, kihívások megismerésére is. Erre biztosít lehetőséget a Sirha Budapest Innovációs Termékverseny, illetve a kiállítást kísérő rendkívül széles szakmai programkínálat. A konferenciák többek között érintik a közétkeztetés, pék-, cukrász, kávéipar, bár szektor, valamint a vendéglátó-, és csomagolóipar aktuális kérdéseit, és még számos másik témát. A kiállítás látogatása szakemberek számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött, mely a teljes programkínálattal együtt elérhető a kiállítás honlapján: www.sirha-budapest.com.

A regisztráció a belépés mellett lehetőséget biztosít a konferencia programok látogatására, valamint a kiállításon zajló világszínvonalú versenyek, mint a Bocuse d’Or magyar döntőjének, a Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjének, a Sirha Budapest Desszert Versenynek, vagy a Jeunes Chefs Rôtisseurs fiatal szakácsok verseny hazai döntőjének megtekintésére. Bővebb információ a kiállításról és a programokról a Sirha Budapest weboldalán találhatók. A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kőkemény üzenet jött Kijevből Budapestnek is: marad a Lukoil-szankció, fel kell adni az orosz olajat, amennyire lehet
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1