Prémium

Magyarország első SAP S/4HANA szolgáltatója (x)

Portfolio
Magyarországon az üzemanyag kiskereskedelemben vezették be először az SAP legújabb vállalatirányítási rendszerét az S/4HANÁ-t. A mobil eszközökön is futó megoldást komplett szolgáltatás keretében az S&T Consulting Hungary Kft. valósította meg a Normbenz Magyarország Kereskedelmi Kft-nél, Cisco UCS szerver és hálózati architektúra alapokon. Most bármelyik SAP-t használó cég igényelhet ingyenes bemutatót azzal kapcsolatban, hogy neki mikor érdemes az új megoldásra váltania.
Az S/4HANA az üzleti szoftverek globális piacát vezető SAP legkorszerűbb vállalatirányítási megoldásának számít. Az új rendszer alkalmazkodik a technológiai környezet változásaihoz, új webes kezelőfelülete révén optimálisan működik mobil eszközökön is, ezáltal gyorsítva és térben rugalmassá téve a döntéshozatalt. Használata és karbantartása is egyszerűbb, sőt a napi munkában mintegy 40 százalékos adminisztrátori munkaidő megtakarítást is jelenthet. A rendszer újabb igények esetén egyszerűen továbbfejleszthető, és az eddigieknél lényegesen gyorsabban futtathatók le az üzleti jelentések. Az S&T az első IT megoldásszállító, aki szolgáltatásként implementálta az SAP legmodernebb verzióját.



Magyarország első SAP S/4HANA  szolgáltatója
Az új technológia bevezetését a Lukoil magyarországi és szlovákiai kútjait üzemeltető Normbenznél az indokolta, hogy az orosz olajipari cég az összes kelet-európai érdekeltségét korábban egy közös SAP-rendszerben tartotta. A Normbenz viszont szeretett volna egy még hatékonyabb megoldást találni a korábbi rendszer helyett. Az előzetes felmérések alapján végül egy új SAP S/4HANA rendszer mellett döntöttek, ami az SAP által minősített Cisco UCS szerver és hálózati architektúrán fut a Normbenz-nél. Az új költséghatékony, skálázható, agilis rendszer le tudja követni az üzleti változásokat és rendkívül gyors valós idejű adatelemzést és adattárház-szolgáltatásokat nyújt.

A projekt során az integrált pénzügyi és logisztikai, valamint az IS-OIL modulokat vették igénybe a magyarországi cégnél. A szolgáltatás ügyfélre szabása és az éles üzemű használat elindítása rekord idő alatt zajlott le, mindössze 4 hónapot vett igénybe. A rövid határidő mellett az S&T számára a legnagyobb kihívást a régi Lukoil rendszer nehézkes elérése jelentette. "Alapvetően SAP-szkeptikus voltam - ez mostanra megváltozott" - így összegzi a tapasztalatokat Porcsalmy Imre, a Normbenz informatikai vezetője.

A Normbenz az SAP S/4HANA-t a komplett szolgáltatásként veszi igénybe az S&T-től, ami befektetés-kímélő, mivel fix havidíj keretében az ügyfélnek nem kell saját infrastruktúrát kiépítenie és azt üzemeltetnie. Az S&T végfelhasználói ügyfélszolgálata 7x24 órában működik, 55 tanácsadóból álló szakértői bázisa jártas a folyamatok optimalizációjában. A cég dedikált tanácsadót is bocsát az ügyfél rendelkezésére, aki átlátja annak üzleti működését.

Török György, az S&T Consulting Hungary Kft. SAP üzletág vezetője elmondta, hogy mivel a korábbi SAP verziók támogatása idővel megszűnik, a cégeknek mindenképpen át kell majd állniuk SAP S/4HANA-ra. Akik nem várnak ezzel a lépéssel könnyen versenyelőnyre tehetnek szert, mert az új rendszer gyorsasága, tudása, mobiloptimalizáltsága, kiegészítve azzal a lehetőséggel, hogy szolgáltatásként, saját infrastruktúra nélkül is igénybe vehető, jelentős hatékonyságnövelő hatással jár. Most az S&T Consulting ingyenes bemutatókat is tart azzal kapcsolatban, hogy a cégeknek személyre szabottan mikor, miért és milyen formában érdemes SAP S/4 HANA-ra váltaniuk. A bemutatókra az érdeklődők a www.snt.hu/s4hana címen regisztrálhatnak.

Magyarország első SAP S/4HANA  szolgáltatója
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2