Prémium

SaxoSelect - portfóliókezelés, ahogy a profik csinálják (x)

Portfolio
Különleges befektetési lehetőséget vezet be a Saxo Bank néhány piacon, így Magyarországon és Kelet-Közép-Európában, a közel-keleti országokban, Görögországban és több észak-európai országban.
A SaxoSelect keretén belül a befektetők valós időben követhetik a Saxo Bank által gondosan kiválasztott portfóliókezelők tevékenységét, vagyis a saját pénzeszközeiket automatikusan olyan összetételű portfoliókban fialtathatják, mint amilyeneket a legsikeresebb portfóliókezelők működtethetnek. Mindez a Saxo Bank fejlett, transzparens platformján keresztül történik, így a befektetők valós időben követhetik a befektetéseiket érintő tranzakciókat, és naponta kapnak pontos kimutatást a portfóliójuk teljesítményéről.

SaxoSelect - portfóliókezelés, ahogy a profik csinálják
Különböző jellegű portfóliók illetve stratégiák közül választhatnak a befektetők: választhatnak olyan stratégiákat, amelyekben a devizaműveletek dominálnak, választhatnak árupiaci alapú stratégiát, vagy dönthetnek a részvénypiac vagy a kötvények mellett is. De hogyan kerülnek kiválasztásra azok a portfóliók, amelyeket automatikusan követhetnek a befektetők a SaxoSelect keretében? A Saxo Bank alapos vizsgálat után dönt arról, hogy egy már működő portfóliót bevesz-e a SaxoSelect kínálatába. A kiválasztási szempontok között szerepel a befektetési eszközök minősége, a portóliókezelési tevékenység milyensége, a portfólió múltbéli teljesítménye (amit a befektető is ellenőrizhet), a fenntarthatóság, a kockázati profil, és nem utolsó sorban a portfóliókezelők személye.

Kim Fournais, a Saxo Bank ügyvezető igazgatója a SaxoSelect bevezetése kapcsán hangot adott annak a meggyőződésének, hogy a technológia, a fintech körébe tartozó megoldások nagy áttöréseket hoznak el a befektetések és a vagyonkezelés világába, és hogy a SaxoSelect jól példázza a Saxo Bank egyre nagyobb szerepét ebben a folyamatban. Az ügyvezető kiemelte, hogy a Saxo technológiája valós időben képes lemásolni a portfóliókezelők lépéseit, hogy azok automatikusan megvalósuljanak az adott portfóliót kiválasztó és követő befektetők számláin is. Fournais hozzátette, hogy a SaxoSelect azon túl, hogy a befektetőknek megadja a hozzáférést és az automatikus követés lehetőségét a legjobban teljesítő multieszköz-portfóliókhoz, kiváló lehetőség arra is, hogy az ambiciózus vagyonkezelők megmutassák, hogy mire képesek.

Kattintson ide a további részletekért!

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2