Prémium

Automotive Hungary 2016 - régiónk járműipari seregszemléje (x)

Portfolio
2015. október 28-án megnyitotta kapuit a 3. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás, mely kiállítószámának és területének növekedése miatt az eddigi évek gyakorlatától eltérően nem a G, hanem az A pavilonban került megrendezésre az AUTÓTECHNIKA kiállítással közösen.


Automotive Hungary 2016 - régiónk járműipari seregszemléje
Az eddigi sikeres kiállítások alapján 2016-ban újra megrendezzük a járműipar legnagyobb regionális fórumát, melyen minden járműipari ágazat képviselteti majd magát, multinacionális cégek, világmárkák, kis- és középvállalkozások egyaránt jelen lesznek. A kiállítás tematikája lefedi a járműgyártás teljes folyamatát, minden szegmensét a gyártási folyamatoktól, rendszerektől, üzemi berendezésektől és beszállítói szolgáltatásoktól kezdve, az autógyártásban használható informatikai megoldásokon és ipari szolgáltatásokon át a szakember képzésig.

A komplex autóipari rendezvényen 2015-ben 11 ország 300 kiállítója, köztük az Audi, Mercedes, Opel, Suzuki, BMW, Alcoa Köfém, BPW-Hungária, evopro, Flextronics, LUK Savaria, National Instruments, Rába, Bosch, Shinwa, Takata, SMR, ThyssenKrupp, ZF nagy érdeklődés mellett mutatkozott be 8000 szakmai látogatónak.

Automotive Hungary 2016 - régiónk járműipari seregszemléje
Az idei évre vonatkozóan elmondhatjuk, hogy partnereink, kiállítóink már közvetlenül a tavalyi kiállítást követően közel 1000 m2-t foglaltak le a Vásárközpont legnagyobb pavilonjában, hogy részt vehessenek a 2016-os eseményen.

A rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, melynek szervezésében, összeállításában a Hungexpo Zrt. szakmai partnerei, a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE), a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Egyesülete (MAJOSZ) és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (HIPA) nyújtanak segítséget.
Az AUTOMOTIVE HUNGARY-n a programok az iparág egészét lefedő 3 kiemelt témakörre épülnek: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER

A kiállítás specialitásai:

Az AUTOMOTIVE HUNGARY TechTogether diákversenyén a feltörekvő hallgatói csapatok mérhetik össze tudásukat, ezzel is képet adva a szakmának az önképző szervezetek eredményességéről.

Automotive Hungary 2016 - régiónk járműipari seregszemléje
A MAJOSZ BESZÁLLÍTÓI FÓRUM-on az autóiparban dolgozó vagy ahhoz szorosan kötődő szakemberek kereshetik, illetve találhatják meg új üzleti partnereiket.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY társrendezvénye most is, az immár 25. alkalommal megrendezésre kerülő AUTÓTECHNIKA - Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás lesz, ahol elsősorban a szerviztechnika, garázsipar és diagnosztika kiállítói mutatták be termékeiket, fejlesztéseiket, miközben a látogatók magas szakmai színvonalú előadásokat hallgathattak OKTATÁS, TUDÁS, VÁSÁR témában.

Automotive Hungary 2016 - régiónk járműipari seregszemléje
Kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2016. június 30.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés:
www.automotivexpo.hu
automotivexpo@hungexpo.hu

(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2