Prémium

12. Personal Hungary Szakkiállítás (x)

Portfolio
Immár tizenkettedik alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb HR-es rendezvénye a Personal Hungary. A Szakkiállítás a megváltozott helyszínen kívül számos újdonsággal várja a HR szakma képviselőit!
Visszatekintés



12. Personal Hungary Szakkiállítás
A Personal Hungary közönségét a tavalyi évben hetven kiállító, és több mint hetven szakmai előadás várta, ahova az érdeklődök nem csak Magyarországról, de többek között Angliából, Svájcból és Oroszországból is ellátogattak. A szaklátogatók közel fele csoportos vagy egyéni döntéshozatali joggal rendelkezett, egyharmaduk pedig döntés-előkészítési, tanácsadási joggal bírt. HR munkatársak, vezető beosztásban dolgozók, cég- és HR vezetők, valamint képzési szakemberek egyaránt nagy számban képviseltették magukat a 2014-es Szakkiállításon. Számos vendégelőadó - köztük Prof. Dr. Baracskai Zoltán és Prof. Dr. Mérő László - is a közönség elé lépett, de nem lesz ez másképp idén sem, hiszen a professzorok ez évben is a fellépők között foglalnak helyet.

Középpontban az emberi erőforrás

Azonban 2015 sok tekintetben a változás éve, ugyanis a résztvevőket a professzionális megjelenést biztosító Millenáris "B" épületében várják a szervezők, de ez csak egy, a sok újdonság közül. A programok idén még magasabb minőséget képviselnek, hiszen a HR világát hét területre osztva, e területek egy-egy szakértője gondoskodik arról, hogy a jelenleg legaktuálisabb témák kerüljenek a középpontba.
  • A hét szakértői terület között lesz a "Bérezés, Juttatások, Ösztönző rendszerek" témaköre, ahol a kompenzációval, juttatásokkal, cafeteriával és bérezéssel kapcsolatban tudhatunk meg mindent Fata Lászlótól.
  • A "Szervezetfejlesztés, Képzésfejlesztés" keretében a koncepcionális fejlesztésről és a szervezetfejlesztésről Nagy Andrea beszél majd.
  • Vendler Balázs a "HR Informatika" terület szakértője, mely minden olyan témát lefed, ahol valamely vállalatirányítási rendszer HR szegmenséről, egy gamification megoldásról vagy akár egy önkiszolgáló felületről van szó.
  • A "Kiválasztás - Toborzás" témaköréről Lipcsei András tart előadást, aki a kiválasztási csatornától a toborzási módszertanokon át, a szűrési eszközön keresztül a fejlesztésig minden témát érinteni fog.
  • Dr. Fodor T. Gábor a "Munkaügy, munkajog" világába vezeti be közönségét, hiszen a jog és a HR együttműködése a hatékonyság szempontjából nélkülözhetetlen.
  • A szervezetek élete a folyamatos változásokhoz való alkalmazkodásról szól, ehhez szükséges olyan működésmód felállítása, ahol ez nem jelent nehézséget. A "Változásmenedzsment" téma szakérője Szabó Zsófia.
  • Magyarországon idén először kap nyilvánosságot a "Corporate Health", Horváth Emil vezetésével. Kulcstémakörei: biztonságos munkavégzés, vállalati egészségmegőrzés és munkahelyi jóllét.

E két nap remek lehetőséget biztosít arra is, hogy kiállítóként bemutassa termék- és szolgáltatás újdonságait, a személyes üzleti találkozások előnyeit kihasználva pedig kizárólag célközönségével találkozzon. A VIP Lounge-ban kerekasztal-beszélgetések, inspiráló interaktív előadások várják a vezetőket, szakértőket és döntéshozókat egyaránt.

12. Personal Hungary Szakkiállítás
A gyakorlati fórumokon, Tréning és Coaching Interaktív Területen, valamint a MeetingPointon való részvétel alkalmat kínál a HR szakma képviselői közötti tapasztalatcserére, új és gyümölcsöző szakmai kapcsolatok kialakítására. Mindezek mellett első kézből értesülhet a HR területét érintő legfontosabb változásokról! Regisztráljon Ön is kiállítóként, ha ez idáig még nem tette meg!
Legyen részese Ön is egy megújuló Szakkiállításnak! Tartson velünk a változás felé 2015. november 11-12-én a Millenáris "B" épületében!
(x)
Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2