A cégben ma is együtt dolgozik a család. Legsikeresebb termékük az eredetvédett gyümölcsből készült Békési Szilvapálinka, melyhez az alapanyagot a 27 hektárnyi saját szilvaültetvényből és a helyi lakosok gyümölcséből nyerik. A cél egyértelmű, mindenki ízlésének megfelelni. Ez a szándék kiegészül azzal, hogy az elmúlt évek minőségi versenye megannyi izgalmas technológiai megoldást hozott magával, így a számítógép vezérléssel irányított erjesztést követően most egyszerre van jelen a hagyományos kétlépcsős kisüsti és a modern oszlopos rendszerű technológia is a főzdében. A különböző főzési eljárások mindegyikében ott rejlik a tökéletesség, amit nem tud más kicsalni belőle, csak az évtizedes tapasztalat.
Meglepő újdonságként debütált az idei Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon a Békési Pálinka Manufaktúra 12 éves whiskyje. Persze a szakember szerint whisky fogyasztóként az ötlet nem is olyan furcsa, hisz a berendezés gabonapárlat főzésére ugyanúgy alkalmas. Csupán a whisky zamatát adó érleléshez kellett boroshordókat beszerezni a szőlősgazdáktól, amelyeket kádárok enyhe pirítással készítettek fel az érlelésre. Ebből következik, hogy az ízvilág akár hordónként is változhat, ezért a sorszámozott palackokban is hordónként megkülönböztetett tételek vannak. A Békési Single Malt a hagyományos skót whiskykhez hasonlóan egyfajta árpamalátából készült, és tölgyfa hordókba került. Az elmúlt 12 évben íze egyre érettebbé és teltebbé vált a gondosan kikészített hordókban történő érlelés során. A kísérlet sikerült, de itt még nincs vége a történetnek. Közben különleges hordók sora érkezett Békésre a Jameson gyártól, tehát lehet rá számítani, hogy pár év múlva újabb whiskyvel örvendezteti meg Békési Zoltán a kialakulóban lévő magyar-whisky rajongók táborát.