Prémium

Hozzáadott érték (x)

Portfolio
Komoly lehetőségeket látnak a szakemberek a vállalatok exportfinanszírozásában.





Hozzáadott érték
Mire számítanak a vállalatok exportfinanszírozása kapcsán, milyen lehetőségeket érdemes kiemelni?

Alapvetően fontosak a CIB Bank által nyújtott, a piacon elérhető egyik legkedvezőbb árazású, fix kamatozású EXIM által refinanszírozott, euróban és dollárban elérhető hitelek, amelyeket azon társaságok vehetnek igénybe, akik közvetlenül exportálnak, beszállítanak exportőrnek vagy a jövőben terveznek megjelenni az exportpiacokon. Olyan cégek számára lehet valós alternatíva ez a finanszírozás, akik több éves, kiszámítható működési múlttal rendelkeznek; a hazai vagy export piacokon jól beágyazódtak, és termékeik vagy az általuk nyújtott szolgáltatások iránt a lehetőségekhez képest stabil kereslet mutatkozik. A vállalati hitelezésben piacvezető CIB Bank kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általános vállalatfinanszírozás mellett, a speciális szaktudást igénylő export- és kereskedelemfinanszírozás terén is használható megoldásokat nyújtson a reális és hosszú távon is fenntartható üzleti modellel rendelkező cégeknek.


Mit várhatnak az ügyfelek, hogyan érdemes élniük a lehetőségekkel?



Hozzáadott érték
Kézzelfogható segítséget nyújtunk azon társaságok számára, akik már jelen vannak az exportpiacokon, de látnak fejlődési pontokat a banki megoldásokkal kapcsolatban, mint a CIB által nyújtott kedvező és a futamidő alatt végig fix kamatozású hitel. Ezen finanszírozási lehetőségek igénybevételével ügyfeleink versenyelőnyhöz juthatnak a piacon. Emellett fókuszba kerülnek azok a cégek is, melyek eddig nem a megfelelő módon, vagy mértékben kaptak finanszírozást, így nem tudták megvalósítani céljaikat. A CIB partner abban, hogy az ügyféllel együttműködjön a számára legmegfelelőbb, személyre szabott finanszírozási konstrukció kialakítása érdekében, mely figyelembe veszi az iparági, piaci vagy tulajdonosi feltételeket, elvárásokat egyaránt.

Hogy néz ki az együttműködés a gyakorlatban?

A CIB Bank egy új, hosszú távú partneri viszony létesítése előtt minden esetben alaposan megismeri az ügyfelet. Ez egy kölcsönös folyamat, ahol a vállalkozás is valós képet kap arról, hogy miben és hogyan tudunk neki segíteni. Ez nagyon fontos mindkét fél számára. Egykapus kiszolgálási modellt alkalmazunk, azaz minden vállalatnak személyes ügyfélkapcsolati menedzsere van. Ők a hosszú távú bizalmi partnerkapcsolat megteremtése és biztosítása mellett arra is különös figyelmet szentelnek, hogy az adott témakörben leginkább felkészült banki szakértőket a szükséges módon vonják be a folyamatokba.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2