Prémium

Mit tehetnénk, hogy lojálisabb, produktívabb legyen a munkavállaló? (x)

Portfolio
A fenti kérdés gyakran megfordul sok vállalatvezető körében. Számtalan mód és lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy munkavállalóink lojalitását erősítsük és a hatékony munkavégzését elősegítsük, ám a legtöbb csak költségek árán valósítható meg.


Mit tehetnénk, hogy lojálisabb, produktívabb legyen a munkavállaló?
A cafeteria-rendszer létrejötte azt a célt szolgálta, hogy plusz juttatások segítségével ösztönözzék és jutalmazzák a dolgozókat. A válság hatására viszont a legújabb felmérések alapján a legtöbben szűkítenek a cafeteria-kereten - a béren kívüli juttatást nyújtó kis- és középvállalkozások száma durván a felére csökkent az elmúlt évben. A természetbeni hozzájárulás pedig fontos eszköze lenne a munkahelyi motivációnak. Melyik az a juttatási forma, amit mégis megéri választani?

Az új adóváltozások értelmében a legköltséghatékonyabb béren kívüli juttatás 2012-től az egészségbiztosítás, mivel a kockázati élet- és a balesetbiztosítás mellett ez is adómentesen adható a munkavállalók részére. Az adómentessége mellett viszont sokkal többről van szó. Az egészségbiztosítás hosszú távon segítheti a dolgozók egészségének megtartását, ami hatással van a munkahelyi teljesítményükre is. Az UNIQA Biztosító Vállalkozás és közösség programjával a munkaadó elérheti a kívánt célt - a lojális és produktív munkavállalót. A program által kínált egyik biztosítási lehetőség minőségi egészségügyi ellátást biztosít a munkavállaló részére. Ennek segítségével a dolgozó egy megbetegedés esetén nem a túlzsúfolt állami egészségügyi ellátást fogja választani, hanem magánúton veszi igénybe a szolgáltatást. Így nem kell több órás sorokat várnia a többi beteg között a váróteremben, hanem előre egyeztetett időpontban fogadja őt az orvos, és ha szükséges megszervezik a további vizsgálatokat. Így stressz-mentesen veheti igénybe az orvosi ellátást, olyan környezetben és olyan egészségügyi dolgozók közreműködésével, ahol professzionális kiszolgálásban lehet része. A munkavállalóra a tapasztalt magán-egészségügyi ellátás pozitív élményként hat, melyet vállalatának köszönhet, így lojalitás érzete növekedni fog iránta.

A Vállalkozás & közösség program komplex biztosítási megoldást nyújt a munkaadók részére, akik a szolgáltatási elemek közül választva egyedi igényekre szabva alakíthatják ki a biztosítási csomagot munkavállalóik számára. Az UNIQA több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az egészségbiztosítások terén. Magyarországon az UNIQA Med Help összegbiztosítása piacvezető termék - minden második betegségbiztosítást kötő ügyfél a Med Help-et választja.

Fontolja meg Ön is az egészségbiztosítás

Mit tehetnénk, hogy lojálisabb, produktívabb legyen a munkavállaló?
megkötését, hiszen a vállalat sikerének kulcsa az emberekben rejlik. Amennyiben további tájékoztatást szeretne az UNIQA Vállalkozás & közösség programjáról, kattintson ide!

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker