Prémium

Vissza a parkettre - Indítsd el Te a tőzsdei kereskedést! (x)

Portfolio
Akár Te is elindíthatod a tőzsde kereskedését! Június 21-én a Vissza a parkettre! rendezvény keretében megelevenedik az élő, nyílt kikiáltásos kereskedés, valamint tőzsdei expo és konferencia is lesz egy helyen.


Vissza a parkettre - Indítsd el Te a tőzsdei kereskedést!
A Budapesti Értéktőzsde a magyar tőzsde újraalapításának 22. évfordulója alkalmából ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött rendezvénysorozatot szervez 2012. június 21-én, és egy nap erejéig visszatér a korábbi, Vörösmarty téri tőzsdeterembe. Az eseményen bárki betekintést nyerhet a tőkepiac világába. A látogatók megtudhatják például, hogy miként működött a tőzsdei kereskedés az elektronikus kereskedési rendszerek térnyerése előtt, a múltra nosztalgiával visszatekintő befektetők, kereskedők, piaci szereplők pedig újra átélhetik régi emlékeiket.



Vissza a parkettre - Indítsd el Te a tőzsdei kereskedést!
A BÉT tagjaival karöltve most egy napra újra benépesíti az egykori tőzsdetermet és visszahozza a nyílt kikiáltásos kereskedést Magyarországra. A nap kuriózuma az "Indítsd el Te a tőzsdei kereskedést!" akció, melynek nyertese indíthatja el a tőzsde parkettjén folyó kereskedést. A rendezvény előtti napig, a BÉT honlapján regisztrálók között kerül kisorsolásra az a szerencsés, aki a helyszínen csengetéssel indíthatja el a nyílt kikiáltásos kereskedést, mely szimulált piaci környezetben folyik majd, de valós részvényekkel és árfolyamokkal, a valóságot a lehető legjobban tükrözve. A kétórásra tervezett nyílt kikiáltásos kereskedésnek köszönhetően a befektetők, a tőzsdei kereskedés iránt érdeklődők a helyszínen élőben részesei lehetnek az értékpapír-kereskedelem izgalmas és látványos világának. A helyszínen húsz kereskedési munkaállomáson keresztül a befektetési szolgáltatók a napi kereskedésben is részt vesznek. A látogatók így megismerhetik, hogy miként működik jelenleg a tőzsdei kereskedés, hogyan folyik a munka egy brókerháznál.

A kereskedés indulásával egy időben megnyitja kapuját a tőzsdei expo, ahol közel 20 kibocsátó, befektetési szolgáltató, adatszolgáltató, illetve más tőzsdei szolgáltató várja a látogatókat a nap során, így a tőzsde iránt érdeklődők első kézből kaphatnak információkat a tőzsdei befektetésekkel, vállalatokkal kapcsolatban.

Délután veszi kezdetét a Vissza a parkettre! rendezvénysorozat konferenciája, mely három vitaindító előadás és az azt követő kerekasztal-beszélgetés köré épül, melyeken neves gazdasági szakemberek, a tőzsdéhez, tőkepiachoz közel álló személyiségek fejtik ki álláspontjukat a vitaindító témákról. A konferencia három témája:
  • "Merre tart a magyar tőkepiac?"
  • "Tőzsdepszichológia, avagy az ember a piac mögött"
  • "Milyen a jó befektetési stratégia?"
A Vissza a parkettre! egész napos rendezvény este 17 órakor ér véget az elektronikus kereskedés zárásával.
További információk, valamint regisztráció: www.bet.hu/topmenu/vissza_a_parkettre

Vissza a parkettre! Nézd meg a videót!
(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker