Prémium

illy Francis kapszulás kávégépek (x)

Portfolio
Feltűnően elegáns minimál, és mindössze 24 cm-t foglal az illy legújabb kapszulás kávégépe, a kubista formák által ihletett Francis Francis Y1.1 Touch.


illy Francis kapszulás kávégépek
A kávégép a Red Dot Design 'best of the best' díját is megkapta. Semmilyen más eszpresszógéphez nem hasonlítható, a designban a tiszta forma és funkcionalitás találkozik felesleges sallangok nélkül. Az illy IperEspresso kapszuláit használó géppel otthon is kávéházi minőségű eszpresszó készíthető, ami az ínyenceket hibátlan, telt, intenzív, de mégis rendkívül lágy, bársonyos kremával érkező eszpresszóval örvendezteti meg. A gép teste alumínium, a legtöbb műszaki alkatrész az elegáns, csészetárolóként és egyben melegítőként szolgáló edzett üveglap alá került. A kávéfőzés a kapszula behelyezése után érintőgombbal indul, és automatán megáll.

Nézze meg működés közben videón!
Kétféle kávéhossz, eszpresszó és hosszú kávé főzhető vele, sőt, az Ön által preferált kávéhosszt Ön is beállíthatja, megtaníthatja a gépnek. Tejhabosításhoz az illy Cappuccinatore elektromos tejhabosítóval egészíthető ki. Csészetartója állítható, így különféle magasságú csészék, bögrék használhatók vele. Ha nem használja, egy óra múlva energiatakarékos, alvó üzemmódba helyezi magát. A szükséges, 2-3 havonta ajánlott vízkőtelenítésre villogó lámpával figyelmeztet. Piros, fekete, és fehér üveglappal kapható. Csak illy IperEspresso kapszulákkal eszpresszóhoz és hosszú kávéhoz. Az illy 100% Arabica kávéja normál, erős pörkölésben, lungo, és koffeinmentes változatban kapható. Tökéletes olasz eszpresszó gombnyomásra.


illy Francis kapszulás kávégépek

A klasszikus design ikon: Francis Francis X7.1 - illy IperEspresso kapszulás kávégép

A magyar Illy Ferenc által 1933-ban alapított, mára világhírűvé vált trieszti illycaffé egyik ikonja a Luca Trazzi sztárdizájner által tervezett Francis Francis X7.1 kávégép. Klasszikus, professzionális kávégépeket idéző karos kialakításával rítussá emeli a kávéfőzést, megjelenésével mindenki arcára mosolyt csal.


Nézze meg működés közben videón!
A gép megtanítható, gombnyomással programozható a preferált kávéhosszra is. A kávéfőzés a kapszula behelyezése után gombnyomással indul és automatán megáll. Szabadalmaztatott gőzkarral is rendelkezik, mely különlegesen könnyűvé varázsolja a tejhabosítást, így baristaképzés nélkül, pár mozdulattal tökéletes kapucsínóval is megörvendeztetheti magát és vendégeit. Piros, fehér és fekete színben kapható. Enegiatakarékos: ha nem használja, 30 perc után kikapcsol. A szükséges, 2-3 havonta ajánlott vízkőtelenítésre villogó lámpával figyelmeztet. Csak az illy IperEspresso kapszulákkal eszpresszóhoz, hosszú kávéhoz és kapucsínóhoz. Az illy 100% Arabica kávéja normál, erős pörkölésben, lungo, és koffeinmentes változatban kapható. Tökéletes eszpresszó gombnyomásra.
Házhoz szállítással, vagy személyes átvétellel is rendelhető a www.espressoshop.hu webshopon.

Kapszulák, csészék és más illy szépségek és finomságok személyesen is vásárolhatók Budapesten és Kecskeméten kávézókban található illy Shopokban is. A kávézók címeit itt találja >>>>

illy Francis kapszulás kávégépek
(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek...

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker