Prémium

Ingatlanban utazunk (x)

Portfolio
Kreativitás, rugalmasság, környezetbarát megoldások - ezek jellemzik legjobban a Raiffeisen evolutiont (RE). Ausztria egyik legjelentősebb, és egyben Közép- és Kelet-Európa legaktívabb ingatlanfejlesztője immár nyolc éve van jelen a magyar piacon, és "névjegyén" már több jelentős - és sikeres - ingatlanfejlesztés neve olvasható.


Ingatlanban utazunk
Az RE project development Kft. legutóbbi fejlesztése, a budai Vár és a Batthyány tér közvetlen közelében felépített REsidence irodaházak pedig az építész szakma és a bérlők egybehangzó vélekedése szerint új minőséget teremtettek a fővárosi irodapiacon. A REsidence 1 irodaházban 13 ezer, a 2-es jelű épületben pedig 5,5 ezer négyzetméter, rugalmasan alakítható terület áll a bérlők rendelkezésére. A természetes fénnyel megvilágított, korszerű energiarendszerekkel felszerelt és tágas közösségi terekkel is ellátott épületekben testesül meg az RE jól ismert szlogenje, a " Developing the future" - hozzávetőleges fordításban: "Mi alakítjuk a jövőt!" S ez egyáltalán nem túlzás: az RE üzleti stratégiája ugyanis szerencsésen ötvözi a csúcstechnológiát, az emberléptékű megoldásokat és a környezettudatosságot.

Az ausztriai székhellyel, és számos saját közép- és kelet-európai képviselettel rendelkező Raiffeisen evolution részvényesei a Raiffeisen Zentralbank, Strabag és az Uniqa. A bécsi központ mellett Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Magyarországon, Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában is megtalálhatók a cég érdekeltségei.

Ingatlanban utazunk
A Raiffeisen evolution szolgáltatásai szinte valamennyi, az üzleti és lakóingatlanokkal kapcsolatos tevékenységet lefedik, a telek kiválasztásától a tervezésen, fejlesztésen és kivitelezésen át a szakértő értékesítésig. Szolgáltatásainak vertikumát a finanszírozás, a projektirányítás és a létesítménygazdálkodás teszi teljessé.

A modern, egyben egyedi igényeket is kielégítő megoldások, valamint a jövőorientált szemlélet jegyében a cégcsoport egyszerre törekszik a legújabb építészeti, üzemeltetési irányvonalak követésére és az innovatív, előremutató technológiák alkalmazására. A kreativitás nem csupán "házon belül" érvényesül, de a cég leendő ügyfelei is a tervezési, kivitelezési folyamat kezdeti fázisától kezdve részesei lehetnek saját bérleményük, otthonuk megvalósításának. Ebből is következik, hogy a Raiffeisen evolution által létrehozott üzleti- és lakóingatlanok hosszú távon is élhető, rugalmas, kényelmes és minőségi környezetet biztosítanak. Napjaink elvárásainak megfelelően a cég által fejlesztett irodaházak és lakások olyan ötletek és megoldások alapján készülnek, amelyek megfelelnek a fenntarthatóság és a városképbe illő dizájn egyre nyilvánvalóbb igényének is.

Ingatlanban utazunk
Mivel az esztétikum csupán egy az ingatlanfejlesztés kulcsfontosságú fokmérői közül, a Raiffeisen evolution az épületek külső megjelenésén túl azok értékállóságára is különös hangsúlyt fektet. Mindez - a hosszú távú használhatóság mellett - a cég által képviselt, illetve kiszolgált befektetők szempontjából is rendkívül fontos. Ezért a cég az ingatlanszakmában szerzett sokéves tapasztalatát a korszerű, rugalmas és környezettudatos megoldások, valamint a gazdaságilag hatékony, befektetésként is értékes ingatlanok fejlesztése terén egyaránt hasznosítani kívánja.

A kereskedelmi- és lakóingatlanokkal foglalkozó cég 2003-ban nyitotta meg magyarországi irodáját, azóta méltán vált ismertté, referenciái révén elismertté.

Ingatlanban utazunk
A Raiffeisen evolution hazai projektjei közül kiemelkedik a 180 lakást magában foglaló óbudai Amfi Apartmanház, valamint budapesti irodaházak: a Rumbach Center, Uniqa székház és a REsidence 1 és 2 Irodaházak. Előbbi a belváros-közeli, mégis csendes, a zöldövezet nyugalmát kínáló környezet, utóbbiak pedig a nagyvárosi forgalom közvetlen közelében lévő, modern, elegáns, könnyen megközelíthető munkahely megtestesítői.

Bár a magyarországi ingatlanpiac a válság hatására jelentősen visszaesett, a kereslet erőteljes mérséklődése és a bérleti díjak hanyatlása ellenére az RE továbbra is bizakodó. A cég tervei szerint az elkövetkezendő 3-4 évben 100-200 millió eurót szánnak új fejlesztésekre, beruházásokra.





Ingatlanban utazunk
Raiffeisen evolution project development GmbH
Alapítás éve: 1994
Tulajdonosok: Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (40%), Raiffeisen-Holding Niederösterreich-Wien reg.Gen.m.b.h (20%), Uniqa Versicherungen AG (20%), Strabag AG (20%)
Központ: A-1020 Bécs, Ernst-Melchior-Gasse 22.

Magyarországi iroda
RE project development Kft.
Alapítás éve: 2003
1027 Budapest, Tölgyfa utca 1-3.

Projektek: Amfi Apartmanház, Ispotály Lakópark, Rumbach Center, Uniqa székház, REsidence 1-2. Irodaházak

(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker