Prémium

Portfolio Global kereskedési verseny (x)

Portfolio
Már másfél hete dübörög a a Portfolio Global demo verseny, de a java még hátravan. A jövő héten ismét izgalmas makro adatok látnak napvilágot, amelyek alaposan felkavarják majd az állóvizet. A kereskedési gyakorláson túlmenően a játékszakaszok nyertesei egy IPad-el is gazdagodnak.


Portfolio Global kereskedési verseny

A Portfolio Global demo kereskedési verseny 2011. március 13-tól április. 01-ig tart.A játékhoz annak időtartama alatt bármikor lehet csatlakozni. A verseny három, 1 hetes szakaszból áll, melyek még hátralévő időpontjai a következők:

2. szakasz: 2011. március 20. 22:00 - 2011. március 25. 22:00
3. szakasz: 2011. március 27. 22:00 - 2011. április 01. 22:00


További információ és regisztráció a Portfolio Global versenyre

Az első játékszakasz nyertese S. Bence, szédítő, több mint 150%-os hozamot realizált, míg a második forduló élharcosa B. János jelenleg 42%-os eredménnyel büszkélkedhet.

Egy demo kereskedési verseny kapcsán sokakban felmerülhet a kérdés, hogy a "játékpénzzel" történő kereskedés hasonlítható-e a valós kereskedéshez. Véleményünk szerint a válasz egyértelműen NEM. A kereskedési pszichológia meghatározó eleme egy sikeres tőzsdéző gondolkodásmódjának, a nyereség mámorító ízét, illetve a veszteség fájdalmát csak valós pénzzel üzletelve tudjuk átérezni.

Értelme az ilyen vetélkedéseknek azonban a nyereményektől eltekintve is van. A Portfolio Global demo verseny segítségével mindenki megmerítkezhet a deviza és árutőzsdei termékek világában, megismerheti a hozam és a kockázat közötti összefüggéseket a kereskedés során, amelyek úgyszintén létfontosságúak a hosszú távú sikerhez.

A versenykörnyezet és az átlagos hétköznapok között van még egy különbség. A szürke hétköznapokban az lesz hosszútávon sikeres, aki folyamatosan a kereskedési tőke megóvására koncentrál. Egy kereskedési verseny során a nagyobb kockázatot bevállalóknak van esélye a fődíjra, akik akár exponenciálisan növelik a kereskedési mennyiséget, ha úgy érzik, sikerült egy adott emelkedő, avagy csökkenő hullámot kifogniuk.

A verseny eredményét folyamatosan értékeljük, a nyerő stratégiákat közzétesszük, így az elért eredménytől függetlenül reményeink szerint minden a tőke és pénzpiacok iránt érdeklődő nyertese lesz az első Portfolio Global Demo Versenynek.

További információ és regisztráció a Portfolio Global versenyre

A Portfolio.hu ingyenes tőzsdei oktatásairól, ahol tőzsdepszichológiáról, stratégiákról és kockázatkezelésről is beszélünk, a Portfolio Trader TudásCenter oldalon tájékozódhat.

Portfolio Global kereskedési verseny
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker