Prémium

1500 mosoly a Csodalámpa Alapítvány segítségével (x)

Portfolio
Az elmúlt nyolc év alatt országszerte mintegy 1500 súlyosan beteg kisgyermek álma teljesülhetett a Csodalámpa Alapítvány közreműködésével. A daganatos, leukémiás, izomsorvadásos, transzplantált és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermek egy-egy kérését teljesíti a Budapesten 7 kórházban, valamint Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Pécsett, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Győrben és Veszprémben működő nonprofit szervezet. Az önkéntesek önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy ma már minden munkanapon sikerül örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki ebből az élményből erőt meríthet a gyógyulásához.
Tavaly a 264 teljesített kívánságból minden munkanapra jutott az ország valamelyik pontján: többen kértek laptopot, digitális fényképezőt, gitárt, játékokat, jó néhányan külföldre utaztak: delfint simogattak vagy kulturális, történelmi nevezetességeket kerestek fel. Volt, aki annyit írt az alapítványnak, szeretne a vidámparkba vagy az állatkertbe eljutni és ott egy önfeledt napot eltölteni. A legemlékezetesebb kívánságok mégis azok, amikor a gyerekek külföldi vagy hazai sportolóval, ismert személlyel szeretnének találkozni vagy éppen arról álmodnak, hogy a televízió-sorozatok készítését megtapasztalhassák. Nemrégiben például egy kisfiú a nagy túlélővel, Bear Gryllsszel személyesen is megismerkedhetett. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a http://www.csodalampa.hu weboldalon.

Évente ötezer 3-18 év közötti, nagyon súlyos kisbeteg él ma Magyarországon, akinek az állapotát az orvosok életveszélyesnek minősítik, ugyanis ők kezelések nélkül menthetetlenek lennének. A többségében rosszindulatú daganattal, leukémiával küzdő, tüdő-, máj- vagy szívtranszplantált, illetve arra váró, valamint izomsorvadásban és sajnos még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerekek egy-egy kérését teljesíti az alapítvány.

Az orvosi együttműködéssel tevékenykedő szervezet szinte teljes egészében a magánadományozók és a cégek támogatásából tudja fedezni a gyermekálmok megvalósítását.
Most az 1 % felajánlásával még többen hozzájárulhatnak ezekhez a mindennapi csodákhoz, hiszen a gyerekeknek továbbra is szüksége van az Önök segítségére!


 1500 mosoly a Csodalámpa Alapítvány segítségével


További információ:
Felkai Márta
kommunikációs vezető
Csodalámpa Alapítvány
06-20-519-1652
http://www.csodalampa.hu
csodalampa@t-online.hu

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker