Prémium

Üzleti utaztatás másképp - korszerűen (x)

Portfolio
Van egy utazási iroda Magyarországon, amely a nagy, nemzetközi multi utaztatók árnyékában, az elmúlt években, a hatodik legnagyobb forgalmú utazási irodává nőtte ki magát a repülőjegy értékesítők piacán. Ez a teljesítmény különösen említésre méltó, ha figyelembe vesszük, hogy ehhez nagynevű, nemzetközi utazási irodákat előzött be a Morea.
A Morea Travel száz százalékban hazai tulajdonúutazási iroda, mely három budapesti irodájában áll ügyfelei rendelkezésére. A fő profil az üzleti utazások bonyolítása mellett az exkluzív, egyéni utazások (úgynevezett "taylor made") utazások megszervezése. Legyen szó cégek hivatalos utaztatásáról, incentive utak szervezéséről, családi nyaralásról, kisebb társaságok körutazásáról, nászútról, vagy egy romantikus hosszú hétvégéről, az iroda mindenben ügyfelei rendelkezésére áll. A hangsúly az úgyfélközpontű kiszolgáláson van: az utazásszervezés az ügyfél igényeinek figyelembe vételével történik.
Az üzleti szektorban, a manapság költségtakarékosabb, ugyanakkor személytelenebb call center rendszerű kiszolgálással szemben a Morea-nál minden ügyfélnek személyes utaztatója van, ezáltal biztosítva a törődést az ügyféllel.

Üzleti utaztatás másképp - korszerűen
Az egyéni utazásszervezés területén pedig elsősorban a rugalmasság, a kedvező ár-érték arány és a diszkréción van a hangsúly.
A siker nemcsak a számokban mérhető. Ennek példája, hogy 2010-ben, a magyar utazási irodák közül elsőként léphetett be a Morea Travel a Lufthansa City Centerek világhálózatába, Business Plus fokozatú tagként.

Üzleti utaztatás másképp - korszerűen
Ezzel a Lufthansa helyi képviselete mellett a Morea Travel iroda még több, minőségi és exkluzív szolgáltatást tud nyújtani, mint eddig!
A minőségnél meg kell említeni a korszerű üzleti utaztatásban mára elengedhetetlen széleskörű utazási és költség riport készítést, szükség szerint vállalati SAP rendszerbe integrálását az adatoknak, többféle fizetési konstrukciót, valamint online repülőjegy foglalási rendszert. Az utazások pedig nemcsak az Interneten, hanem az üzletemberek okos telefonjain is naprakészen követhetőek, így nincs szükség utazáskor egyetlen papírra sem az útlevélen kívül!
Az exkluzivitás legjobb példája egy aktuális speciális ajánlatuk: akik a Morea Travel Lufthansa City Centernél vásárolják meg európai Lufthansa járatra szóló repülőjegyüket, egy rövid regisztrációt követően dupla Miles and More törzs utas pontot kapnak a Lufthansa légitársaságtól!



Üzleti utaztatás másképp - korszerűen


Tehát most duplán megéri kipróbálni a Morea Travel szolgáltatásait!

Minőség, megbízhatóság, vezető technológiák és magyar szív, ez a Morea Travel!

Elérhetőségek:

http://www.morea.hu

Email: sales@morea.hu

Telefon: 06-1-429-2007

Az iroda bemutatkozó filmje megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=JmaBJf-IEnQ

(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker