Prémium

Profitra hangolva - Portfolio Devizatanfolyam (x)

Portfolio
Emberek ezrei vágnak bele a devizapiaci kereskedésbe azzal a vággyal, hogy belevessék magukat a devizapiac profitok tengerébe. A piaci mozgások hatására naponta dollár trilliók cserélnek gazdát, ami annyi pénz, hogy a legmerészebb álmok szövögetésére ad alkalmat. Mi az oka, hogy a kezdeti lelkesedést gyakran csalódás követi és az álmok szertefoszlanak?
Vannak, akik a devizapiacot hibáztatják, mások a piac többi szereplőit okolják. A valóság azonban máshol lakozik, "Az emberek kudarcaiért nem az álmaik a felelősek, hanem az álmaik megvalósításához szükséges ismeretek hiánya." Ahogy a nagy gondolkodó mondja, ismeret hiány, a döntő különbség a siker és a sikertelenség között.

Azt nem állítja senki, hogy a devizapiaci kereskedés olyan könnyű, mint az egyszeregy, de azt igen, hogy jó kereskedési alkalmat találni nem túl bonyolult dolog. A következő ismeretekre van szükség ehhez: alapos trend elemzés és a meghatározó technikai szintek azonosítása.

A következő napon belüli kereskedési lehetőség EURGPB devizapáron alakúlt ki, és a TraderSzoba keretén belűl VillámTrader ötletként jelent meg február 23-án.

További információ és regisztráció a 2 napos devizatanfolyamra

A devizapiacra oly jellemző és gyakran előforduló napon belüli fordulatot sikerült azonosítanunk és sikerrel lekereskednünk. Ahogy az árfolyam meghaladta a 0,8462-es szintet a piaci szereplők előtt világossá vált, hogy az irány felfelé van. Akik eddig az eladást favorizálták, zárták a pozíciójukat, míg mások vételi pozíciókat nyitottak. Ez a két hatás gyors emelkedést eredményezett és az árfolyam szárnyalt a célárunkig.

Profitra hangolva  - Portfolio Devizatanfolyam
Ha szeretné látni, hogyan alkalmazzuk élőben a technikai elemzés módszereit a devizapiacon, és hogyan találunk remek kereskedési alkalmakat, és azokat hogyan hajtjuk végre, akkor devizatanfolyamunk Önnek szól. A Portfolio.hu 2 napos devizakereskedési tanfolyamán az alapoktól indulva eredményes stratégiákat és kockázatkezelési módszereket ismerhet meg.

Részvételi díj: 49,900 Ft

További információ és regisztráció a 2 napos devizatanfolyamra

Helyszín: Portfolio TudásCenter, 1033 Budapest, Polgár u.8-10
Időpont: 2011.március 12. és március 18

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker