Prémium

Hatékony vállalatirányítási rendszer 1 forintért? (x)

Portfolio
Napjainkban az üzleti tevékenység újfajta megközelítést igényel. A vállalatok továbbra is nehezen birkóznak meg az üzleti környezet összetettségével. Kettős kihívás előtt állnak: csökkenteniük kell a működési költségeket, ugyanakkor komolyabb ügyféligényekre kell reagálniuk, és végső soron a jövedelmezőséget is növelniük kell.
A versenyképesség megtartásában kulcsszerepet játszanak az integrált vállalatirányítási rendszerek (ERP), segítségükkel a döntés-előkészítést támogató adatok és elemzések azonnal kinyerhetők, így a rövid távú stratégiák az aktuális helyzetnek megfelelően azonnal módosíthatók. Mivel a gazdaságos működés minden eleme szoros kapcsolatban van a bevételek és kiadások egyensúlyával, az ERP rendszerek nehéz piaci viszonyok közepette is biztos segítséget kínálnak a pénzügyi stabilitás kialakításában és megtartásában.



A vállalatirányítási bevezetések esettanulmány oldalán olyan hazai vállalkozások vezetőinek tapasztalatait gyűjtöttünk csokorba, amelyeknél még a gazdasági válság előtt, időben bevezették az ERP rendszert. A hatékony vállalatirányítási rendszernek köszönhetően 2 éven belüli megtérülésről, a beszerzéseken 10 százalékos megtakarításáról, a kintlévőségek aktív, naprakész figyeléséről és ennek következtében jelentős csökkentéséről, az anyagokhoz 30 százalékkal kisebb forgótőke-szükségletről, gyorsabb áruforgási sebességről, 30 napról 1 napra csökkentett átadási időről adnak számot ezek a vállalatok.


Hatékony vállalatirányítási rendszer 1 forintért?


A cégvezetők tapasztalata egybehangzó: aktuális információkon alapuló segítséget kaptak a kiadások csökkentéséhez, az eszközök, emberi erőforrások és készletek kihasználtságának optimalizálásához, a logisztikai költségek racionalizáláshoz. Ezek a tényezők versenyelőnyt jelentenek azokkal a piaci szereplőkkel szemben, akik nem alkalmaznak informatikai támogatást üzleti folyamataik kézbentartásához.


Hatékony vállalatirányítási rendszer 1 forintért?

A Microsoft Dynamics® NAV 2009 kis- és közepes-méretű vállalatok igényeire szabott, teljes körű szolgáltatást kínáló, gyorsan bevezethető, könnyen konfigurálható és egyszerűen használható vállalatirányítási-rendszer. A Microsoft Dynamics® NAV 2009 segítségével a cég menedzsmentje határozottabban nézhet szembe e folyamatos kihívásokkal, így a vállalat nemcsak megőrizheti versenyképességét, hanem növekedhet is.

A Microsoft Dynamics® NAV legújabb kiadása a teljes vállalatnál fokozza az átláthatóságot, a termelékenységet és az együttműködés lehetőségeit, ezáltal gondoskodik arról, hogy a szervezet legértékesebb eszközét jelentő munkatársak és különböző munkamódszereik folyamatosan elősegítsék a cég üzleti sikerét. Az új lehetőségek révén a távoli és a mozgó felhasználók az interneten keresztül élvezhetik a szerepkörökre szabott, funkciókban gazdag szolgáltatások előnyeit. A Microsoft Dynamics® CRM rendszerrel való beépített integráció, az online fizetési szolgáltatások támogatása és az üzleti adatok megjelenítésére szolgáló nagyszerű lehetőségek fokozott hatékonyságot biztosítanak, és új munkamódszerek alkalmazását teszik lehetővé.

Ha szeretné vállalata korszerűsítésével jövedelmezőségét, átláthatóságát, működési hatékonyságát javítani, ezáltal sokat megtakarítani, érdemes megismerkednie a most megjelenő Microsoft Dynamics NAV® 2009 rendszerrel és a Microsoft által az új ügyfelek számára meghirdetett különleges ajánlattal, amellyel támogatja előrelépésüket napjaink nehéz gazdasági környezetében. A vállalatok korlátozott ideig 1 forintért vásárolhatnak három felhasználói licencet a Microsoft Dynamics® NAV rendszerhez, így segíthetjük őket abban, hogy kihasználhassák a Microsoft Dynamics® NAV rendszer gazdag funkcionalitását, alacsony birtoklási költségét és gyors üzembe helyezhetőségét.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ismerje meg az ajánlat részleteit, gondolja végig, hogy milyen előnyökkel jár egy hatékony vállalatirányítási rendszer bevezetése az Ön vállalatánál!


Hatékony vállalatirányítási rendszer 1 forintért?


Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek milyen az, ha az egész vállalat érti a lényeget.

* Az ajánlat kizárólag új ügyfeleink számára érhető el az akcióban részt vevő viszonteladókon keresztül, korlátozott ideig. Az ajánlatra egyéb korlátozások is vonatkozhatnak. Teljes körű tájékoztatásért forduljon viszonteladóinkhoz. A végső viszonteladási ár eltérő lehet; azt a viszonteladó határozza meg.
(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker