Prémium

Adójogszabályok a leggyorsabban (x)

Portfolio
Adó Jogtár® a CompLextől

A CompLex Kiadó legutóbb hat évvel ezelőtt változtatta meg nagyobb mértékben a vezető termékét, a Jogtárat, amikor az kibővült az Európai Unió teljes joganyagával. A megnövekedett adatmennyiség egyben technológiaváltással is járt: a CD-lemezt DVD-korong váltotta. A fejlődés és a fejlesztés azonban nem állt meg. Az ügyféligények változásának folyamatos nyomon követése, valamint a Kiadón belül megfogalmazott elvárások hatására a CompLex Kiadó 2010 őszén bemutatta a Szakmai Jogtárakat, mely sorozat tagja az Adó Jogtár is.
Az Adó Jogtár elkészítése során alapvetően kétféle stratégiai elvet tartottunk a szemünk előtt.
  • Egyrészt egységesebbé kívánjuk tenni az ADÓ-TB CD mellett létrejött adózási, számviteli portfóliót. Ezen termékfejlesztési koncepciónak megfelelve, amellett, hogy az Adó Jogtárra minden nap felkerül egy-egy adózással, társadalombiztosítással vagy számvitellel kapcsolatos hír vezető adózási portálunkról, az ado.hu-ról, nemcsak a szakmai weboldal többi híre és szolgáltatása érhető el egyetlen kattintással, de a Kiadó összes - nem kizárólag adózási témájú - hírlevele és honlapja is. Szintén az egységes és minden irányból átjárható termékportfóliót erősíti az a tény, hogy a Számviteli tanácsadó cikkei a Jogtár adatbázisában, kapcsolódó anyagként elérhetőek minden Jogtár, illetve Jogtár Plusz felhasználó számára.
  • A másik, talán még az előzőnél is hangsúlyosabb célunk a jogszabályok és egyéb joganyagok előfizetőkhöz való mihamarabbi eljuttatása volt. Erre a megoldást az online frissítés jelenti, melynek segítségével az eleddig negyedéves frissítésű ADÓ-TB CD-vel szemben, a Szakmai Jogtárak esetében lehetőség van a szinte azonnali és folyamatos adatbázis-frissítésekre. Mindemellett az ügyfeleink számára, igény szerint továbbra is elérhetőek offline, lemezes frissítésű Szakmai Jogtáraink is.
Az Adó Jogtár segítségével a felhasználó nemcsak azonnal értesülhet a jövőre várható adóváltozásokról, de az eddigieknél sokkal gyorsabban, mégis a már megszokott, magas szakmai színvonalon kapja kézhez a jogszabályok hivatalos szövegét, valamint az azokhoz kapcsolódó másodlagos joganyagokat, így a kommentárokat, valamint a magyarázatokat is.

Az újfajta Szakmai Jogtáraknak és az alapvetően online frissítésnek köszönhetően, ügyfeleink kényelmesebben és gyorsabban értesülhetnek majd az adózási, számviteli jogszabályok változásairól. Mindemellett pedig a szakterületükkel kapcsolatban egyre inkább integrált, az ügyfél-munkafolyamatokat támogató és azokhoz igazodó szolgáltatásokat vehetnek igénybe.
Az Adó Jogtárral és további Szakmai Jogtárainkkal kapcsolatos bővebb információk a http://www.jogtar.hu oldalon találhatóak.
(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker