Prémium

Az üzleti világ és a turizmus találkozója (x)

Portfolio
Nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit 2010. október 20-21. között a Business Travel Show. A hazai viszonylatban egyedülálló rendezvény célja, hogy egy olyan fórumot teremtsen, ahol a turisztikai szolgáltatók és rendezvény helyszínek valamint az üzleti utazók és utaztatók találkozhatnak.
A Business Travel Show iránti piaci igényt nyolc évvel ezelőtt ismerte fel a kiállítás alapítója, az idegenforgalmi szakma egyik meghatározó résztvevője, a Turizmus Kft. A rendezvény eddigi sikereinek folytatásaként a Turizmus Kft. az idei évtől kezdődően a Hungexpo Zrt.-vel, Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cégével karöltve, közösen szervezi a Business Travel Show-t. Ennek köszönhetően a kiállítást 2010-ben új helyszínen, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, nyugat-európai színvonalú környezetben, a modern G pavilonban rendezik meg.

A 2010. október 20-21-én megrendezett kétnapos Business Travel Show közel száz kiállító részvételével zajlik majd. A kiállításon minden eddiginél szélesebb palettáról válogathatnak a látogatók: business szállodák, wellness- és kastélyhotelek, utazási irodák, rendezvényhelyszínek, vendéglátóhelyek, konferencia- és rendezvényszervező cégek várják a céges megrendelőket, az üzleti utazókat, utaztatókat és a rendezvény- és tréningszervező cégeket. A kiállítók részletes listája megtekinthető a rendezvény weboldalán: http://www.businesstravelshow.hu . A találkozók tervezhetősége és a hatékony időkihasználás érdekében a szervezők egy online határidőnaplót is elhelyeztek a honlapon, ahol az érdeklődők előre kiválaszthatják tárgyalópartnereiket és lefoglalhatják a személyes megbeszélések időpontjait.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Business Travel Show szervezői szakmai konferenciasorozattal színesítik a rendezvényt. Az előadások helyszíne szintén a G pavilon lesz, a kellemes és nyugodt környezet biztosítása érdekében külön erre a célra konferenciaterem épül a csarnokon belül. A témák között szerepel HR tanácsadás elismert szakmai előadók részvételével, ahol az érdeklődők választ kaphatnak az üzleti utazás jelentőségéről és motivációs szerepéről. A konferenciákon szó lesz még többek között a CSR-ről (Corporate Social Responsibility), valamint az üzleti szférát képviselő látogatók ötleteket kapnak, hogyan használják ki a B2B és B2C kiállításokat, mint komplex marketing eszközöket.

A kiállítás megtekintése és a konferenciákon való részvétel a látogatók számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet online az alábbi linken akár máris megtehet: http://www.turizmus.com/bts/index/4000/10005/busi ness_regiszt_szeptember
Ráadásul az online regisztrált látogatók között értékes nyeremények is gazdára találnak majd.

A Business Travel Show-val egy időben két másik rendezvény is zajlik a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az F pavilonban megrendezett Event Expo rendezvényszervezési és rendezvénytechnikai szakkiállításon a rendezvények sikeres lebonyolításához szükséges termékek és szolgáltatások teljes spektruma bemutatkozik. Az A pavilonban a Hoventa szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás kiállítói várják az érdeklődőket két nappal hosszabb nyitva tartással, 2010. október 19-22. között.

A Business Travel Show "meeting point"-ján a turisztikai szolgáltatók és rendezvényhelyszínek, valamint a céges megrendelők évek óta sikerrel találnak egymásra. A több ezer főt számláló, főként cégvezetőkből és top menedzserekből álló közönség itt garantáltan választ kap arra, hogyan tudja stílusosan de mégis költséghatékonyan bonyolítani üzleti utazásait, hogyan nyűgözze le üzletfeleit egy vacsorán, hová szervezzen csapatépítő vagy egyéb tréning programot vagy hol tartsa a cég évzáró partiját.

További információért látogassa meg a rendezvény weboldalát:http://www.businesstravelshow.hu
(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker