Prémium

Arad-Budapest-Barcelona tengely: AERA Property & Destination (x)

Portfolio
A hazai desztináció szakértők Erdélyben és Katalóniában egyaránt otthonosan mozognak.

A legszűkebb szakmai körökön kívül kevéssé ismert tény, hogy van egy budapesti székhelyű magyar kisvállalat, amely az ingatlan- és városmárkázás területén nemcsak Magyarországon, de a határon túl, és Európa távoli országaiban is komoly elismerésnek örvend.


' title='
A 2006-ban alapított AERA Property & Destination

tevékenysége Magyarországon hiánypótló, Erdélyben a korát megelőző, nyugaton pedig elismert. A vállalat a régióban először ismerte fel az ingatlanfejlesztés, az ingatlanmárkázás, valamint a városfejlesztés és városmárkázás együttes kezelésében rejlő kiaknázatlan lehetőségeket.

Tervek és tettek: nem puszta szómágia
"Mi az AERA-ban azt valljuk, hogy egy morzsa sem eshet az asztal alá. Ha van valahol egy innovatív ingatlanfejlesztési koncepció, mi azt mondjuk, illesszék be a város fejlesztési tervébe. Ha van egy városfejlesztési terv, mi azt mondjuk, miért nem márkázzák a várost?" - mondta Németh Bálint, a cég tulajdonos-ügyvezetője. "Mi a tettek erejében hiszünk, a kommunikáció csak ezután jöhet" - tette hozzá, utalva arra, hogy a márkázás a szakemberek meglátása szerint nem más, mint az egyirányba mutató tervek és tettek által kifejtett hatás, nem pedig puszta szómágia.

A vállalat filozófiája szerint ahogy egy ingatlanterület értékét jó fejlesztési tervvel a többszörösére emelhetjük, ugyanúgy egy város értékét - és a benne élők életszínvonalát - egy jó márkázási tervvel megsokszorozhatjuk. Bizonyítja ezt a világ márkarangsorain dobogós helyet elfoglaló Barcelona példája is, melynek vezetőivel a cég jó kapcsolatokat ápol.

A vállalat desztináció marketinggel foglalkozó csapata februárban éppen e filozófia jegyében rendezte meg az Új városi perspektívák - 2. Desztináció Marketing Workshop c. rendezvényt. Az egynapos eseményen felszólalt Jordi Sacristan, a 22@Barcelona innovációs városnegyed marketing menedzsere, valamint a Vienna Region és a Budapest Business Region szakemberei. A kerekasztalokon budapesti és vidéki polgármesterek vitatták meg a városmárkázás kérdéseit.

Nemzetközi piaci kapcsolatok és hazai városok
A cég, mely egyebek mellett olyan fajsúlyos piaci referenciákkal büszkélkedhet, mint a Hochtief Development, az IVG Immobilien AG, a GLL Real Estate Partners, vagy az Atrium Centers, több magyarországi várossal és budapesti kerülettel is együttműködik. Az AERA Property & Destination közreműködésével forgatott, és az interneten több mint egymilliós nézettséget elért, valamint a Hipnózis Kreatív Reklámversenyen a szakmai zsűri által is díjazott Budapest - Get Engaged imidzsfilm nem csak a hazai közönség és szakma elismerését nyerte el. A film átütő sikere hozzájárult ahhoz is, hogy a városok és metropoliszok globális versengésében térképre helyezze hazánkat és különösen Budapestet. A vállalat számos projektben szoros együttműködésben dolgozik Ausztria piacvezető turisztikai tanácsadó cégével, a Kohl und Partnerrel.

Plázanyitás Aradon, élménypark nyitás Bikalon, kiállítás Cannes-ban
"Erős tavaszt zártunk. Megnyitottuk Arad első nyugati típusú, és sokak számára meglepően magas minőséget képviselő bevásárlóközpontját, az Atrium Centert, melynek munkálataiban már a fejlesztés kidolgozásakor részt vettünk. Az ünnepélyes rendezvény több tízezres tömeget vonzott. Lebonyolítottuk Magyarország első tematikus élményparkja, a Bikali Élménybirtok bevezető kommunikációját is, és immár negyedik alkalommal részt vettünk a Budapest Business Region MIPIM 2010-es kiállítási munkálataiban is Cannes-ban. Mégis a legnagyobb eredménynek azt tartom, hogy a Barcelona és Bécs képviselőinek bevonásával tartott Desztináció Marketing Workshop-unkon bemutathattuk a hazai önkormányzatoknak és a szakmának is, hogy mi az a minőség, amit az AERA Property & Destination képvisel." - mondta Németh Bálint, hozzátéve: "A jelenlegi viszonyok között hatalmas sikernek tartom, hogy egy száz százalékos hazai tulajdonban lévő, innovatív szolgáltatásokat kínáló cégként már most az éves terv kétharmadát teljesítettük."
(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker