Prémium

24 órás készenlétben a Qualysoft fejlesztői (x)

Portfolio
Termékbevezetési fázisba került a Qualysoft új terméke, a Docflow 1.0-ás - tudta meg a Portfolio. A társaság a többmilliárdos dokumentum-kompozíciós piac meghódítására készül.
A program működik, az alkotó pihen - mondhatnák Madách után nagyon szabadon a Qualysoft programozói, hiszen lezárultak a DocFlow 1.0-ás verziójának fejlesztési munkálatai. Ennek ellenére a terméknek a továbbfejlesztése máris két irányban is zajlik - mondta Bayer József, a

' title='
Qualysoft K+F termékfejlesztési menedzsere. Egyrészt a jelenlegi vállalati Docflow-t is fejlesztjük tovább, ám ezzel párhuzamosan ennek készül egy olyan - jövőre várható - kiadása, amellyel a mikro vállalatokat is megcélozzuk. Másrészt dolgozunk azon is, hogy a megoldás szolgáltatásait outsource-oljuk a nagyobb vállalatok számára - jelentette ki Bayer.
Az új megoldás előnyeit ecsetelve a szakember elmondta, eléggé nyilvánvaló előny az, hogy az egyedi dokumentum generálások esetében, ha manuálisan készítik elő, akkor 2,7 dokumentumból lesz egy aláírt eredeti, míg a Docflow esetében 1,15-1,2-ből. Egy kifejlesztendő termék esetébena környezetbarát vonal különösen olyankor fontos, ha egy vállalat komolyan gondolja a fenntarthatósági célkitűzéseit, ez Nyugat-Európában régóta üzleti szempont, mostanában pedig Magyarországon különféle Uniós vállalások késztetik rá a vállalkozásokat. A DocFlow előnye, hogy a meglevő informatikai struktúrákon is elfut. Hab a tortán, hogy a Qualysoft számos, nem papír alapú kimenetet is támogat, így lehetőség van egyedi e-mail-ek, vagy PDF formátumú elektronikus dokumentumok előállítására, de például közvetlenül egy számla portálon is megjelenhetnek a szükséges adatok, így érve el, hogy egyáltalán ne legyen szükség a papíralapú dokumentumokra.


' title='

A dokumentumkompozíciós piacnak három szegmense van. A vonzó, többmilliárdos piac az igazán nagy volumenű egyedi dokumentum generálások területe. A második fontos szegmens az egyedi dokumentum-előállítások piaca, ez is évi több százmillió forintos piac. Itt a Qualysoft éves forgalma százmillió forint körül volt az elmúlt években, hiszen több egyedi fejlesztést adtak már át a megrendelőiknek. "Innen származik az ötlet, hogy az egyedi fejlesztések helyett készítsünk egy általános rendszert, amellyel nagyobb részt hasíthatunk ki ezen a piacon" - közölte Bayer. És végül, de nem utolsó sorban van még a low-end piac, ahol jellemzően nyolcmillió forint alatti egy bevezetés. Mint elmondta, alaphelyzetben a licenc egy-másfélmillió, a betanítás, az adatkapcsolatok beállítása nagyjából kétmillió forintnyi tanácsadási díj. Így akár már 3,5 millió forintból jól használható megoldást kaphatnak a megrendelők.


' title='

A szoftverrel kapcsolatos terveikről Bayer elmondta, hogy jövőre legalább tíz bevezetést terveznek. Sőt, ha Magyarországon a kkv-szektor meg tudna erősödni, akkor ennek a többszöröse sem álom. Amíg idehaza gyengélkedik a szektor, addig ebben a szegmensben inkább a környező országokban fogunk tudni jól szerepelni. A szakember úgy látja, hogy a legfelső piaci szegmens az alaptermékekkel telített, ott akkor rúghatnak labdába, amikor az elavuló, integrálhatatlan termékeket lecserélik, várhatóan két-három éven belül. A közepes és kisebb pénzügyi vállalatok dokumentum-kompozíciós rendszerei a legritkább esetben nevezhetők korszerűnek, itt bőven van még tere az automatizációnak, és hogy hatékonyabban álljanak elő ezek a dokumentumok.


' title='


' title='

(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123