Prémium

Jelentős megtakarításokat érnek el a vállalkozások a Virtualoso-val (x)

Portfolio
Virtualizációval teljesen új alapokra helyezhető a vállalkozások IT rendszerre. A T-Systems Virtualoso szolgáltatásaival hosztolt e-mail, online csoportmunka, telekonferencia alkalmazásokhoz és szerverbérlethez juthatnak, beruházás nélkül.


' title='
A gazdasági válság felgyorsította az IT szektorban zajló változásokat. A szoftverpiacon megnőtt a kereslet az alkalmazásszolgáltatások (ASP) iránt. A Gartner piackutató előrejelzése szerint a szoftverek szolgáltatásként való igénybevétele éves szinten már most közel 20 százalékkal növekszik. A vállalatok is felismerték azt, hogy hatékonyság és költség szempontból sokkal célravezetőbb, ha az addig önállóan üzemeltetett, szervízelt IT rendszereiket - amelyeket jócskán alkottak olyan szoftverek is, amiket sosem használtak - lecserélik egy rugalmasabb, az üzleti igényeikhez jobban alkalmazkodó szisztémára. Ehhez a váltáshoz kínálnak megoldást a T-Systems 2009. július elejétől elérhető Virtualoso szolgáltatásai, amelyek Microsoft alkalmazásokat, a Cisco WebEx webes csoportmunka megoldását, virtuális szerverszolgáltatást, jogtiszta szoftvereket biztosítanak az ügyfeleknek, akik használat arányosan fizetnek az igénybe vett szolgáltatásokért, így könnyen tervezhetővé tudják tenni a költségeiket. Az online felületen megrendelhető négy Virtualoso szolgáltatás elindításához a vállalkozásoknak nem kell hűségnyilatkozatokat tenniük és belépési díjjal sem kell számolniuk. A Virtualoso alkalmazások mindegyike egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, így kezelésükhöz alapvető informatikai jártasság is elegendő. A problémamentes üzemeltetésről pedig a T-Systems ügyfélszolgálata gondoskodik, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

' title='
A Virtualoso termékcsalád
A Virtualoso eMail segítségével a vállalkozások a Microsoft Exchange funkciók előnyeit élvezhetik és a céges kommunikációt tehetik hatékonnyá a profi levelezőrendszerrel, a naptár funkcióval és a címjegyzékkel, amelyeket a munkatársak egymás között is megoszthatják, számítógépen és mobiltelefonon egyaránt elérhetnek.
A Virtualoso Meeting révén telefonkonferencia és közös online munka valósítható meg. A felhasználók számítógépeiken keresztül virtuális tárgyalót hozhatnak létre, és egyidejűleg dolgozhatnak ugyanabban a dokumentumban, folyamatos telefonos kapcsolat mellett. A Virtualoso WorkPlace egy közös dokumentumok tárolására és megosztására alkalmas online felületet biztosít az ügyfeleknek.
A Virtualoso Server igénylésével a vállalkozásoknak nem szükséges saját szervert magas költséggel és kockázattal fenntartaniuk. A távolról üzemeltethető, virtuális szerver ugyanis kiemelkedő biztonságot, az adatok korszerű tárolását és leállás mentes működést garantál. Ráadásul a szerver kapacitás folyamatosan bővíthető is.

' title='
Virtuális matematika
A Virtualoso szolgáltatásokban rejlő lehetőségek egy szerver külső működtetésének bemutatásával illusztrálhatóak a legjobban. Egy átlagos kisvállalkozás saját rendszerének kiépítése magas, egyszeri hardver, illetve szoftver beruházással (300.000 Ft) jár. Szintén számolni kell a havi 7.000 forintos áramköltséggel és az ennél magasabb üzemeltetési költséggel. Ezzel szemben a Virtualoso Server 15.000 forintnál is alacsonyabb havi díjával költségtakarékos, magas minőségű és környezetbarát szolgáltatást nyújt. Jelen számítások alapján, 5 év alatt 1 millió forintot is megtakaríthat az a vállalat, amely a Virtualoso Server megoldást választja a saját telephelyen kiépített és üzemeltetett szerver helyett.

A Virtualoso termékcsaládról bővebb információ a www.t-systems.hu oldalon érhető el.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek...

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123