Prémium

Különleges bevezető akció a Károlyi István Városközpont második ütemére! (x)

Portfolio
Megkezdődött a Károlyi István Városközpont második ütemének értékesítése, a bevezető akciónkban a második ütem (II/C épület) első 25 lakását, 6%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Az akcióban résztvevő Érdeklődőinknek az árkedvezményen felül, rendkívül kedvező fizetési feltételeket is biztosítunk, az adásvételi szerződéskor csupán 10% foglalót kell befizetniük, a vételár 90%-át pedig, ráérnek kifizetni a lakásuk műszaki átadásakor. A II/C épület műszaki átadására várhatóan 2009. szeptemberében kerül sor.

Munkatársaink ingyenes hitelügyintézéssel is állnak az Önök rendelkezésére, ügyfeleink részére az Unicredit Jelzálogbank biztosít igen kedvező finanszírozási lehetőségeket.
Ne maradjon le bevezető akciónkról, hiszen aki gyorsan dönt, akár több millió forintot is megtakaríthat a kedvezmény igénybe vételével!

' title='
A Károlyi István Városközpont rendkívül sikeres évet zárt 2007-ben. Hosszú évek gondos előkészítő munkája után elindult az első ütem építése, az első két épület lakásainak átadását már idén tavasszal megkezdjük. Az első ütem közel 300 lakásának értékesítettsége az év végére elérte a 95%-os állapotot, amely rendkívüli eredmény mutatja, hogy a Városközpont koncepciója, a kínált életforma valóban kielégíti a vásárlók elvárásait.

Mivel a következő ütemek építészeti kialakítása, az épületek formavilágának megteremtése, valamint az új épületek és a közel 10000 négyzetméternyi park és sétálóutca összehangolása igen nagy és izgalmas feladatnak mutatkozik, az építésztársadalom széles rétegeit hívtuk segítségül, és egy - 2008. januárjában meghirdetett -, nemzetközi építészeti ötletpályázaton díjazzuk a beérkező terveket. A friss gondolatok, formabontó ötletek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a városközpont - akár történelmi távlatból tekintve is- maradandó részévé válhasson Újpestnek.

' title='
A Károlyi István Városközpont sikerének alapja, hogy egy átfogó program keretében, négyhektárnyi területen kell kialakulnia azoknak a közösségi területeknek, parkoknak, sétálóutcáknak, amelyeket az ide látogatók vagy itt élők használni fognak. A terület kiválasztása és a több mint 3 évig tartó előkészítés során egy célkitűzés volt: "Urban Lifestyle“ terméket létrehozni minőségi és építészeti kompromisszumok nélkül. Az újfajta városi életformát kínáló termék minden városi szolgáltatást egy helyen kínál, válogatott üzemeltetőkkel és “brendek"-kel, valamint kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel (metró). A Károlyi István Városközpont annak ígéretét hordozza, hogy minden modern, minőségi szolgáltatást egy tömbön belül legyünk képesek igénybe venni, a legszebb épített környezetben, sétálóutcák és parkok mentén. Kevés utazással mégis egy helyen tudjuk a napi ügyeinket intézni (bank, posta, stb.), bevásárolni, kulturális programokon részt venni, sportolni vagy csak egy hangulatos vacsorát elkölteni.

' title='
A Károlyi István Városközpont nem az egyetlen jó koncepciót és egészséges szemléletet megtestesítő városfejlesztési, illetve város-rehabilitációs program, de mindent megteszünk azért, hogy a 2010-es átadással ez legyen az elsőként elkészülő a sorban.

A kerületi önkormányzattal együttműködve próbálunk túlnyúlni a városközpont határain, és még több, még nagyobb területen kialakítani tiszta-rendezett közterületeket. Ennek érdekében közösen vizsgáljuk a Szabadság Park és a Duna-part rendberakásának lehetőségét, amely hosszú és fáradságos munka, de Újpest kapujának rendezettsége, tisztasága olyan fontos cél, amely érdekében tennünk kell.

Ne feledje, csak az első 25 lakásra vonatkozik ajánlatunk: 6% kedvezmény a bevezető árakból!
www.ceureality.com
333-0000
(X)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123