Prémium

PÉNZÜGYI CSÚCSTALÁLKOZÓ VII. - Előre vagy hátra? (x)

Portfolio


' title='


' title='


A hazai és nemzetközi vállalkozásokat és vezetőiket, valamint elismert szakértőket tömörítő Hungarian Business Leaders Forum és a közgazdasági kutatásokra és tanácsadásra szakosodott, kiterjedt kutatói- és szakmai kapcsolatokkal rendelkező ICEG European Center immár hetedik alkalommal rendezi meg a nagysikerű Pénzügyi Csúcstalálkozót, "Előre vagy hátra?" címmel, kiemelkedő előadókkal, rangos hallgatósággal, széleskörű médianyilvánossággal, fontos témákkal és exkluzív helyszínen.
Időpont és helyszín: 2008. április 14. - Corinthia Grand Hotel Royal
A hetes szám magáért beszél, hiszen a rendezvény sikeressége vitathatatlan, és ezt nem csak a jelentős hallgatói létszám, de a széleskörű médiaérdeklődés is alátámasztja. A rendezvénysorozat eddigi alkalmain nem csak rangos és elismert előadókat, de vállalatvezetői, vezető köztisztviselői hallgatóközönséget is köszönthettünk. A konferencia tehát nem csak az első kézből való információszerzés, hanem a kapcsolatépítés kiemelkedő helyszínévé is vált.

A soron következő konferencia is a pozitív szakmai párbeszéd ösztönzése céljával kerül megrendezésre. Ennek jelentősége a mai magyar politikai-társadalmi viszonyok között felbecsülhetetlen. Így jelenlegi és volt kormányzati tisztségviselők, nemzetközi szaktekintélyek, vezető közgazdászok, üzletemberek és akadémikusok - függetlenül politikai és szakpolitikai irányultságuktól - vitathatják meg a Magyarország számára éppen aktuális gazdasági és gazdaságpolitikai kérdéseket.

Áprilisban a konvergencia folyamatának alakulása, a kiigazítások eddigi hatásai, eredményei, a gazdasági növekedés helyzete, valamint a megindult, de akadozó egészségügyi-, valamint a várható de mindenképpen szükségszerű adóreform témái kerülnek megvitatásra. A rendezvény szakmai hátterét az ICEG European Center biztosítja, amely számos hazai és nemzetközi kutatás, tanácsadás keretében foglalkozott növekedési, államháztartási kérdésekkel, valamint a témával összefüggő szakmai konferenciák szervezésével.

A rendezvény vezető előadói a hagyományoknak megfelelően Stumpf István és Bokros Lajos , szakmai szervezői és moderátorai Czakó Borbála és Gáspár Pál lesznek. A konferencia vendége lesz Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke. A hagyományos pénzügyminiszteri kerekasztal résztvevői lesznek: Veres János pénzügyminiszter, Kupa Mihály, Varga Mihály volt pénzügyminiszterek és Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter,. A pénzügyi csúcstalálkozón párbeszédet folyatnak még a szakma legismertebb szereplői: többek között jelenlegi és volt miniszterek, nemzetközi szaktekintélyek, vezető közgazdászok: Horváth Ágnes , Kákosy Csaba , Kovács Árpád , Szapáry György , Vámosi-Nagy Szabolcs , Molnár Lajos , Kincses Gyula , Gógl Árpád .

További információkról, a rendezvény szervezőiről, a konferencia részletes programjáról és a részvételi feltételekről a www.icegec.org és a www.hblf.hu oldalakon tájékozódhat.
Gyémántszponzorok


' title='


' title='
(X)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek...

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123