Prémium

DÍJMENTES PÁLYÁZATI TANÁCSADÁS (x)

Portfolio
Április 21-én a Városháza díszterme adott otthont az "Új vállalkozásfejlesztési program a fővárosi vállalkozások számára" címmel megtartott konferenciának, amelyen Dióssy Gábor, a GKM minisztérium politikai államtitkára is előadást tartott.

Demszky Gábor a megnyitón elmondta, hogy a főváros kiemelten kezeli a vállalkozásfejlesztés ügyét, mivel az összes magyar vállalkozás 28%-a Budapesten koncentrálódik. Ezért is hozta létre a Fővárosi Önkormányzat 1993-ban a Budapesti vállakozásfejlesztési Közalapítványt, mely hitelkonstrukcióiért 2001-ben megkapta az Eurocities innovációs díját.

Az ezen a napon aláírt együttműködési megállapodás jelentős források bevonását teszik lehetővé a következő években mikro, kis-és középvállalkozások részére. A fővárosi vállalkozásfejlesztési program licencének átadásával az ország valamennyi vállalkozásfejlesztési központja számára megnyílt az út az új szolgáltatási modell bevezetéséhez.

A főpolgármester üdvözölte a Magyar Vállalkozásfejlesztési Hálózat Konzorcium, a Magyar Fejlesztési Bank, valamint a Takarékbank együttműködését, valamint azt a támogatást amit a kormány nyújt a program megvalósításához.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium hatáskörébe tartozó GVOP keretében 300 millió forintos tanácsadási programot indít a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány. Dióssy Gábor, a Minisztérium politikai államtitkára elmondta, hogy beruházás-ösztönzés keretében 2004-2006 között 146 milliárd forintot osztanak szét.

A program sikerességét jelzi, hogy a keret nagy részét már lekötötték. Újabb, 132 milliós kamatdíj-támogási keretet azoknak hoztak létre, az önkormányzattal kötött megállapodás alapján, akik vállalkozói hitelt vesznek fel.

A 2007 és 2013 között az uniótól remélt 15 ezer milliárd forint megszerzésének fontos kulcsa a pályázók informáltsága, ezért a tárca erre is jelentős összegeket fog költeni-mondta el a politikai államtitkár.

Erős János vezérigazgató felelősséggel és lehetőséggel bíró pénzintézetnek azonosította a Magyar Fejlesztési Bankot, mely a magyar gazdasági versenyképesség fejlesztését szolgálja.Legsikeresebb programjuk eredményei magukért beszélnek: 1776 befogadott programból 1667-et hagytak jóvá, 95,8 milliárd forint értékben.

Sárközy Tamás professzor a közszolgálat reformját tartotta a versenyképesség kulcskérdésének nagysikerű előadásában. Mint elmondta, ehhez elsőként kormányzati decentralizációt, és deregulációt kell végrehajtani.

Cégünk felkérést kapott a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványtól, hogy vegyünk részt a programban. Így a program egyiok részvevőjeként várunk minden budapesti székhellye, vagy telephellyel rendelkező mikro- kis- és középvállalkozást, hogy a pályázatokról, a pályázati feltételekről, forrásokról tájékoztathassuk.
Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123