Prémium

Munkáltatói gondoskodás! (x)

Portfolio
Gondoskodjon költséghatékonyan, többletkiadás nélkül munkatársai nyugdíjas éveinek anyagi biztonságáról a Generali Csoporthoz tartozó Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár juttatásaival!

A Generali Csoporthoz - mely Magyarország második legnagyobb biztosító társasága - tartozó Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár célja, hogy az ország egyik legnagyobb nyugdíjpénztáraként, piacvezető szolgáltatókkal biztosítsa tagjai részére nyugdíjas éveik anyagi biztonságát. Az önkéntes nyugdíjpénztári rendszer előnyei:

Munkáltató részéről adó- és járulékmentes juttatás

A munkáltató által a munkavállaló egyéni nyugdíjszámlájára befizetett tagdíj munkavállalónként havonta 53.000 Ft-ig adó- és járulékmentes.

Munkavállaló és magánszemély befizetésére 30% adókedvezmény

A munkavállalói tagdíjbefizetés egyedülálló, 30%-os adókedvezménnyel jár, legfeljebb évi 100.000 Ft (a 2020. előtt nyugdíjba vonulók esetében 130.000 Ft) levonható a személyi jövedelemadóból.

Mobilitás

A tagdíj összege változtatható. A rendszeres tagdíjfizetésen túl lehetőség van többletfizetésre akár eseti, akár többszöri alkalommal.

Nyomon követhető

Nyomon követhető, ugyanis a pénztári tag befizetéseit a pénztár a tag saját nevén vezetett számlán tartja nyilván, és a hozamokat is szintén erre a számlára írja jóvá. Ehhez a hozamokkal növelt összeghez juthat hozzá nyugdíjas korában a pénztártag. Egyéni számlája egyenlegéről a pénztár rendszeres tájékoztatja ügyfeleit.

Hozamot termel

Az önkéntes nyugdíjpénztári tag egyéni számláján lévő összeget a pénztár befektetője vagyonkezelője - a törvény által szabályozott módon - befekteti és hozamot termel a pénztártagok számára.

Biztonságos befektetés

A pénztártörvény szigorú befektetési szabályokat ír elő. Az ellenőrzést a tagok közvetlenül gyakorolják, mivel szavazati joggal rendelkeznek és betekinthetnek az iratokba, könyvekbe.

Örökölhető

A pénztártag a belépési nyilatkozaton kedvezményezettet vagy kedvezményezetteket jelölhet meg, akik halála esetén az egyéni számla tulajdonosai lesznek, adó- és illetékmentesen öröklik a felhalmozott megtakarítást. Amennyiben a tag nem jelöl kedvezményezettet, a törvényes örökös lesz a megtakarítás tulajdonosa.

Nem elidegeníthető

Harmadik személlyel szemben fennálló követeléskor nem idegeníthető el, vagyis az egyéni számla tartalma a hitelezők számára hozzáférhetetlen.


Az Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztárt az a törekvés vezérli, hogy a felelősségteljes és körültekintő, rövid-, illetve hosszú távra kiható, juttatásokkal kapcsolatos gazdasági és humán területet érintő döntés meghozatalában segítséget nyújtson.

Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár (Generali Csoport)

http://www.evgyuruk.hu/onyp/4_munkaltat.php

(X)
KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123