Novemberben több százezer négyzetméter sorsa dől el az ingatlanpiacon
Ingatlan

Novemberben több százezer négyzetméter sorsa dől el az ingatlanpiacon

Portfolio
Kiváró piaci hangulat ide vagy oda, a hazai ingatlanpiac 2024-ben is hozta a kötelezőt az új kereskedelmi és lakóprojekteket illetően, legyen szó új átadásokról, vagy új bérleti szerződésekről. Az ipari-, retail, és az irodapiaci bérleti tranzakciók idén is megdolgoztatták a tanácsadókat, finanszírozókat, ingatlankezelőket. Nemcsak lekövettük a legmeghatározóbb magyarországi ingatlanpiaci eseményeket (és néha a külföldi üzleteket is) 2023 végétől, de egyúttal díjazzuk is összesen 17 kategóriában a legkiválóbb, legsikeresebb projekteket, személyeket. November 8-ig várjuk a projektek, ingatlanos cégek bemutatását, hiszen már nem csak az Év Ingatlanpiaci Tehetsége díjra fogadunk be pályázati anyagokat, hanem még további 13 kategóriában. Nevezz, jelölj, jelentkezz! Több százezer négyzetméternyi fejlesztést, és több százmillió euró értékű ingatlanprojektet ismer el a zsűri az ünnepélyes díjátadón, amire november 28-án kerül sor a Portfolio Property Awards gálán. Idén még egyszer összegyűlik a hazai ingatlanszakma, hogy méltón lezárja a 2024-es évet, találkozzunk november 28-án!

A kiemelt ingatlanpiaci teljesítmények oázisaként, a szakma ünnepeként tekintünk magunk is az immár harmadik alkalommal külön eseményként megrendezésre kerülő Property Awards díjátadóra.

Legyél ott idén november 28-án te is az ünnepélyes és informatív rendezvényünkön, ahol egymást és önmagunkat is megtisztelve, a hazai ingatlanszakma legfontosabb szereplőivel együtt, egy helyen, személyesen lezárunk egy újabb nehéz, különleges kihívásokkal teli, de végeredményében sikeres időszakot.

A 2024-es évben is számtalan kiváló teljesítményt láthattunk. Átadta például az Atenor a BakerStreet irodakomplexum első ütemét, ami az E.ON új budapesti székházaként szolgál, a WING fejlesztésében megnyitott az Accor európai hotelmárkája, a TRIBE a Liberty épületében, illetve az RTL Magyarország is beköltözhetett új székházába, a Városliget melletti Liget Center irodaházba. Az ipari létesítményekből több tízezer négyzetmétert adtak át idén, elkészült egy új gyártócsarnok a Kecskemét Prémium Ipari Parkban a Panattoni és a KEPI közös fejlesztésében, szintén Kecskeméten a VGP Park területén is új gyártócsarnok létesült, és a HelloParks 42 ezer négyzetmétert tett hozzá a pátyi, illetve az országos ipari ingatlanállományhoz.

"EZ A MI ASZTALUNK" – EXKLUZÍV CÉGES CSOMAG

Ünnepeljétek együtt az ingatlanpiac idei kiemelkedő teljesítményeit, építsetek kapcsolatokat a kollégákkal és hallgassátok meg a legizgalmasabb év végi szakmai álláspontokat!Egyedi céges ajánlatunk keretében most "Ez a Mi asztalunk!" csomagot is választhattok, ami mellé ajándékba adjuk a cég logójának elhelyezését az esemény támogatói között. "Ez a Mi asztalunk!" csomag tartalmaz 8 főnek belépőt a rendezvényre, plusz a cég logójának elhelyezését "Bronz" partner kategóriában. A csomag ára 700 000 Ft+áfa.*; ** Kollégáink készséggel segítenek arendezveny@portfolio.hu email címen a csomag megvásárlásban!

A logófalra november 11-ig leadott megrendeléssel van lehetőség felkerülni.

Az új átadások mellett a költözések, új szerződéseknek is köszönhető, hogy ebben a nehezebb évben is elevickélt a piac. A BRF irodapiaci jelentés szerint - ami a CBRE, Colliers, Cushman & Wakefield, Eston International, iO Partners és Robertson Hungary tanácsadók közös munkája - 2024 Q3-ig 247 720 négyzetmétert tett ki a bruttó kereslet a budapesti bérelhető modern irodaterületek vonatkozásában.

Új helyre, a Millennium Tower irodaházba költözött a WizzAir, de a retail piac is tartogatott újdonságokat: nyolc új üzlet nyitását kezdte meg Magyarországon a török Koton divatmárka az Adventum által kezelt ingatlanokban, megnyitott a Primark divatmárka első magyarországi üzlete az Arena Mallban. Külföldön is aktívak voltak a magyar szereplők, eladásra kerültek irodakomplexumok Lengyelországban, új spanyolországi retail park került magyar ingatlanbefektetőhöz és az Indotek Group amerikai bevásárlóközpontot vásárolt a nyáron.

Property Awards nem más, mint egy konferencia, díjátadó gála és állófogadással egybekötött networking esemény egy helyen. A díjakra való nevezési feltételekről, a konferencia programjáról, a részvételi lehetőségekről, jegyárakról, vagy akár a 8 fős asztalokra vonatkozó árakról a honlapon lehet tájékozódni.

Van mit ünnepelnünk, van mire koccintanunk!

A Property Awardson, vagyis egy külön networking esemény keretein belül adjuk át az év legkülönlegesebb teljesítményeinek, megoldásainak és szereplőinek járó díjakat, melyek odaítélésében továbbra is a szakma kiemelt képviselőit összefogó zsűri lesz a segítségünkre. Idén 17 díjat adunk át, ebből 14 kategóriában várjuk a jelentkezéseket, pályázatokat november 8-ig. A jelentkezés díjtalan, a formai követelményekről részletesebben a jelentkezési lapon lehet tájékozódni.

A kategóriák, amire jelentkezni lehet az oldalunkon:

  1. Év PM cége
  2. Év FM cége
  3. Év Finanszírozója
  4. Év Lakóparkja - 100 lakás felett
  5. Év Lakóparkja - 100 lakás alatt
  6. Év Irodabérleti Tranzakciója
  7. Év Raktárbérleti Tranzakciója
  8. Év Hotelprojektje
  9. Év Ipariingatlan-fejlesztése
  10. Év Irodafejlesztése
  11. Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója - belföld
  12. Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója - külföld
  13. Év Ingatlanpiaci M&A Üzlete
  14. Év Ingatlanpiaci Tehetsége (sponsored by Indotek)

A további díjaknál, vagyis a Darida Pál-emlékdíj (founded by Futureal) esetében az Alapító és a Portfolio szakértői választják ki a nyertest, míg a Portfolio Különdíj esetében a Portfolio szakértői jelölik ki a győztest, így külsős jelentkezésre nincs lehetőség. 

Az Év Koncepciója díj esetében nem a 10 tagú szakmai zsűri hozza meg a nyertes projektről szóló döntést, hanem a Property Awards közönsége a helyszínen, november 28-án.

Még több információra van szükséged? Érdekel, hogy kik alkotják a zsűrit? Hogyan lehet jelentkezni? Milyen projekteket, tranzakciókat lehet jelölni? Kik voltak a tavalyi, illetve a korábbi évek nyertesei? Mivel készülünk a nyerteseknek? Minden kérdésre választ nyújtunk a Property Awards oldalán.

Property Awards 3in1 - Konferencia & Díjátadó gála & Networking

November 28-án egy délutáni konferenciával kezdjük az évzáró eseményünket, ahol szó lesz többek között a 2024-es évi ingatlanpiaci kihívásokról és a makrogazdasági kilátásokról is.

A délutáni konferencia az "Év koncepciója" díj jelöltjeinek bemutatóival, majd szavazással zárul. Ezután átadjuk mind a 17 kategóriában, ünnepélyes keretek között a legsikeresebb projekteknek, tranzakcióknak, cégeknek és a legtehetségesebb ingatlanpiaci szereplőknek járó díjakat.

A rendezvény zárásaként állófogadással, gin bárral és estébe nyúló networking lehetőséggel várjuk a vendégeket, a szakmát, az ingatlanpiacot. Koccintsunk együtt a 2024-es évre!

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Portfolio/Stiller Ákos

Kasza Elliott-tal

Genuine Parts Co. - elemzés

2020 decemberében elemeztem a céget, akkor került fel a radaromra. Nem mondom, hogy azóta követem, de egy jó ideje már figyelem, két okból: 68 éves osztalékemelési múltja van, ezzel a har

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Zuhan az állampapírok kamata – Mutatjuk, mibe érdemes most befektetni!
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Banking Technology 2024
2024. november 5.
Graphisoft - Portfolio Construction Technology & Innovation 2024
2024. november 27.
HR (R)Evolution 2024 - Powered by Prohuman & Pénzcentrum
2024. november 13.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
karácsony gergely property market reloaded konferencia