Elvitték a 110 milliós nyereménylakást a Szerencsejáték és az OTP Bank akciójában
Ingatlan

Elvitték a 110 milliós nyereménylakást a Szerencsejáték és az OTP Bank akciójában

Portfolio
A Szerencsejáték Zrt. tavaly ősszel hirdette meg lakásnyeremény-játékát. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság az OTP Bank csoporttal együttműködésben egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki – hangzott el a Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank keddi sajtótájékoztatóján. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált.

A Szerencsejáték Zrt. tavaly ősszel hirdette meg lakásnyeremény-játékát. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a lottótársaság az OTP Bank csoporttal együttműködésben egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki – hangzott el a Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank keddi sajtótájékoztatóján.

A Játékoskártya bevezetésével a Szerencsejáték Zrt. 2025 végére Magyarország legnagyobb hűségprogramjának megteremtését tűzte ki célul. A kártyával megvalósul a lottótársaság online platformjain már működő adatvezérelt, személyre szabott ügyfélkiszolgálás, amely a játékosok biztonságát és kényelmét szolgálja: például a játékszelvény elvesztése esetén a játékoskártya felmutatásával is hozzájuthatnak nyereményükhöz, illetve 600 ezer forint összegig automatikus nyereményutalást tesz lehetővé a program. A hűségprogramhoz a szolgáltató applikációt is fejleszt.

Több évtizedes hagyomány felélesztésével népszerűsítette hűségprogramját játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. Az akcióban minden játékoskártyával rendelkező vásárló részt vehetett, aki teljesítette a feltételeket, azaz egy szelvényen minimum 1000 forint értékben vásárolt bármely számsorsjátékot vagy fogadást a lottózói hálózatban. A játékosok a lakásnyeremény-kampány elmúlt 7 hónapjában összesen több mint 12 millió pontot szereztek (az 1000 forint feletti vásárlás 1 pontot ér). A Játékoskártya-tulajdonosok száma pedig átlépte mára az 1 millió 400 ezer főt. 

Legtöbb pontot a legnépszerűbb számsorsjátékkal, az Ötöslottóval gyűjtötték (4,5 millió pont), második és harmadik helyen fej-fej mellett pedig az Eurojackpot és a Hatoslottó végzett, közel 2-2 millió ponttal. 

A március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki az OTP Bank csoport által építtetett penthouse-jellegű ingatlan nyertese. 

A sajtótájékoztatón Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója és Dorogi Zoltán, az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója bejelentették a játék folytatását: 2024. második felében új lakásnyeremény-játékot indítanak.

Címlapkép forrása: Getty Images

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
varsó, felhőkarcoló