Napokon belül megnyitja kapuit a lakáspiac legfontosabb eseménye
Ingatlan

Napokon belül megnyitja kapuit a lakáspiac legfontosabb eseménye

Portfolio
Április 21-23. között rendezik meg a Portfolio Lakás Kiállítást, amely mára az ország legjelentősebb ingatlanexpójává vált. A nagyszabású rendezvényen minden érdeklődő minden kérdésére választ talál: ott lesznek a fejlesztők, értékesítők, a finanszírozó bankok, és a szolgáltatók teljes köre.

A lakáspiac nagyon komoly felfutást élt meg az elmúlt években, amelyet a Covid-járvány sem tudott megtörni. Bár napjainkban érezhető némi lassulás, egyelőre úgy tűnik, hogy a szegmens továbbra is erős, és inkább csak a hangsúlyok tolódnak el az energetikailag korszerűbb, színvonalasabb ingatlanok irányába. Miután felértékelődik a lakások minősége, mint vásárlói szempont, ezért a potenciális vevők körültekintőbben járnak el döntésük meghozatalának során. Éppen ezért várható különösen nagy érdeklődés a hazai ingatlanpiac egyik legfontosabb közönségrendezvényén, a Portfolio Lakás Kiállításon, amelyet lapcsoportunk idén április 21-23. között rendez meg a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban.

lakáskiállítás 2023
Április 21-23. között 12. alkalommal nyitja meg kapuit a Lakáskiállítás. A kiállítók között várjuk a lakásfejlesztés, ingatlanközvetítés, finanszírozás, vagyonvédelem, ingatlankezelés, energetikai tanúsítvány, értékbecslés, ügyvédi és tanácsadói szolgáltatások területeivel foglalkozó cégeket. További információk ide kattintva érhetők el.

Minden érintett szereplő egy helyen

A Lakás Kiállítás egy olyan lakossági ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól.

A Portfolio Lakás Kiállítás az elmúlt években az ország legjelentősebb ingatlanexpójává vált.

Mindez nem véletlen: a lakáspiac minden érintett szolgáltatója és kivitelezője, a projektek fejlesztői, közvetítők, bankok, valamint a kis- és nagyberuházók, az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók évről évre nagy számban jelennek meg a kiállítás helyszínén. Az eseményen egyaránt jelen vannak a finanszírozás szereplői, az építőipari cégek, a belsőépítészeti szereplők, vagy akár az okosotthonokat fejlesztő, a lakásbiztonsággal foglalkozó szolgáltatók.

A rendezvényen bemutatkozó szereplők teljeskörű áttekintést nyújtanak az érdeklődőknek arról, hogy merre tart ma az ingatlanpiac legfontosabb, a lakosságot és a befektetőket egyaránt érintő szegmense. Az esemény informativitását ráadásul nagyban növelik a kiállításhoz kapcsolódó tematikus előadások, klub rendezvények és egyéb szakmai tartalmak is.

Fotó: Portfolio

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Londonban már érintéses kártyás fizetéssel is adakozhatsz a hajléktalanoknak