Portfolio signature

Hol állhat meg a Wizz Air esése?

Májusban úgy tűnt, hogy végre eljöhet a fordulat a Wizz Airnél: a cég évek óta először jelentett nyereséget, emellett pedig a javuló fundamentumok és a nyári utazási szezonnal kapcsolatos pozitív várakozások hatására rövid idő alatt nagyot raliztak a cég részvényei. A lendület azonban látványosan alábbhagyott az utóbbi hetekben, éppen ezért megnéztük, hogy mi áll az esés hátterében, valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy meddig eshet még a Wizz Air árfolyama.

Mi történik a Wizz Airnél?

Nagy utat tett meg az előző hónapban a Wizz Air árfolyama: a május végén közzétett gyorsjelentést követően több mint 36 százalékot ralizott a cég részvényeinek árfolyama néhány hét alatt.

Két hete azonban gyakorlatilag megállás nélkül esik a Wizz Air,

a június elején elért 25,5 fontos csúcshoz képest pedig már több mint 14 százalékot esett a cég részvényeinek árfolyama.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés