Inkább most szánjuk rá pár órát, mint később éveket (x)
Prémium

Inkább most szánjuk rá pár órát, mint később éveket (x)

PR cikk
Eljött végre az a 30 nap, mikor a nők kerülnek középpontba.

Rendszerint a nők végzik az érzelmi házimunkák zömét, így a családtagok egészsége felett is ők őrködnek. Észreveszik a bajt, észben tartják a kontrollidőpontokat, tudják, hogy ildomos egy újabb oltás vagy szűrés, és már szervezik is a kivizsgálást, a vérvételt, a konzultációt a családnak. Az egészségügyi logisztika sodrában sokszor pont saját magukra nem jut energia.

Pedig a betegségek ugyanúgy leselkednek a nőkre is. A krónikus betegségek terén szinte minden korosztályban magasabb a nők aránya, egyedül a 35-44 közöttieknél érint több férfit valamilyen hosszan tartó egészségi probléma. Van tehát ok a kiemelt figyelemre, egészségtudatosságra.

Gondoljunk magunkra is!

Fájnak az ízületeink? Visszért gyanítunk a nehézlábérzés mögött? Érdemes rászánnunk a szakorvosi vizsgálatra az időt, mert ha most legyintünk a problémára, később sokkal komolyabb szövődményekkel, hosszabb és megterhelőbb terápiával szembesülhetünk, erősen romolhat az életminőségünk.

Ha még nem küzdünk semmilyen panasszal, akkor is ajánlott évente bizonyos kornak és nemnek megfelelő szűrővizsgálatokon részt vennünk, mert így a hajlam, a kezdeti állapot felismerésével megelőzhető, visszafordítható vagy könnyebben kezelhető minden elváltozás.

Kedvezmények a női egészségért

A Budai Egészségközpont évek óta szívügyének tekinti, hogy legyen egy olyan hónap az évben, amikor a nők egészségére a szokásosnál is nagyobb figyelem irányul, ezért minden év októberében a női páciensek egészségmegőrzését különleges kedvezményekkel támogatja az intézmény. 

Idén 20%-os kedvezménnyel vehető igénybe a szervezet működéséről szinte teljes képet adó nagyrutin laborcsomag, amely az orvosok által leggyakrabban kért laboratóriumi vizsgálat. Továbbá kedvezmény érvényesíthető a belgyógyászati szakorvosi vizsgálatra is, amely különösen góckutatás, szűrés, bizonytalan eredetű tünetek esetén jelenthet nagy segítséget.

Reumatológiai és érsebészeti szolgáltatás kapcsán is élhetnek a női páciensek a 20%-os kedvezménnyel, előbbi területen mozgásszervi problémák (például ízületi fájdalom, gyulladás), utóbbi szakrendelésen többek között visszér kapcsán támogathatják az egészségközpont tapasztalt specialistái a gyógyulást.

Nem érdemes elhanyagolni az évente esedékes nőgyógyászati vizsgálatot sem, amely HPV szűréssel kiegészített csomag formájában szintén a kedvezményezett szolgáltatások közé tartozik idén.

Éljünk a lehetőséggel, törődjünk magunkkal is, szánjunk pár órát az életünkből a vizsgálatokra, szűrésekre!

A különleges kedvezményekről a Budai Egészségközpont weboldalán tájékozódhat. A 20%-os kedvezménykuponok kizárólag a női páciensek számára elérhetők, október 30-áig, illetve csak digitális formában érvényesíthetők a BHC MyHealth applikációban!

(x)

Kiszámoló

De mire megy el az ország pénze?

Magyarországon a legnagyobb a környező országok közül az adóelvonás a GDP arányában. De hiába mi fizetjük a legtöbb adót a többi országhoz képest, nálunk a legmagasabb az államadósság.

Holdblog

Ők a legjobban fizetett kormányfők

Anno Rómában, annak is köztársaságkorában a magasabb állami közhivatalok ellátásáért nem járt fizetés. A magisztrátusi pozíciókat kizárólag vagyonos emberek pályázhatták meg, akiknek

Holdblog

Vakmajom: New York-i kedvességek

New York városában jár éppen a Vakmajom, és ha már ott van, posztolt is a Facebookra, innen gyűjtöttünk egy csokrot szombatra. New York-i kedvességek Vacakol... The post Vakmajom: New York-i kedv

Holdblog

Balásy Zsolt: Lakásom van, vagyonom nincs?

Prominens magyar politikus: úgy látom, a migrációval - mindegy, hogy országhatárokon át, vagy belül - csak a baj van. Prominens közgazdász bárhol a világon: a... The post Balásy Zsolt: Lakáso

KonyhaKontrolling

Miért jó befektetés az ingatlan?

Akik régóta olvasnak, tudják, hogy az ingatlan nem a kedvenc befektetési formám. Nem csupán azért, mert fizikailag hozzáköt egy helyhez, hanem azért sem, mert nagyon kevesen tudják előre felmé

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Lecserélnék a magyarok a gázfűtést, de ennek van egy nagy akadálya

Likviditás szakértő - Vezető modellező

Likviditás szakértő - Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2024 - Győr
2024. október 9.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
2024. október 8.
Energy Investment Forum 2024 - A MEKH szakmai támogatásával
2024. október 10.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Rossmann_Arkad_240215_051