ibis&TRIBE: csúcsminőségű szállásélmény 15 percre a belvárostól (x)
Prémium

ibis&TRIBE: csúcsminőségű szállásélmény 15 percre a belvárostól (x)

PR cikk
Ha kulcsszavakban kell összefoglalnunk, 332 akadálymentesített, szuperkomfortos szoba, egy extravagáns étterem számos különleges, kaliforniai ihletésű fogással, egy skybar lenyűgöző kilátással, továbbá változatosan kihasználható konferencialétesítmények, korszerű fitneszterem, tágas magánparkoló és egyedi belsőépítészeti koncepciók jellemzik az ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelt, mely egyaránt lenyűgözi a helyben élőket és az utazókat.

Számos szempontból ideális helyen található a modern és városi életmódmárka, a TRIBE első magyarországi szállodája. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a belváros között félúton elhelyezkedő, a TRIBE és ibis márkákat magába foglaló Budapest Stadium Hotel számos kulturális és sporteseménynek otthont adó helyszínhez, így a Groupama Arénához, az MVM Dome-hoz, a Nemzeti Atlétikai Központhoz közel, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház szomszédságában helyezkedik el, a belvárostól 10-15 perc alatt megközelíthető, és a reptér is negyedóra alatt elérhető. Elhelyezkedése révén kiváló közlekedési kapcsolatokkal – M3-as metró, 1-es villamos, vonat és távolsági busz – rendelkezik, az autópályákhoz pedig az M5 bevezető út biztosít közvetlen kapcsolatot.

Tribe_Budapest_Stadium-022

Nemcsak fizikailag van közel a Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és az Albert Flórián út kereszteződésében található szálloda, de mindenki számára kínál elérhető megoldást: szobáinak fele az ibis márkához tartozik és háromcsillagos kategóriaáron foglalható.

A TRIBE brandhez tartozó 166 szobája maximális kényelmet és a legmodernebb technológiákat ötvözi négycsillagos minőségben. Mind az ibis, mind a TRIBE szobákban megszálló vendégek élvezhetik a TRIBE Budapest Stadium élettel teli és funkcionális közösségi terei által nyújtott élményt - a hangulatos lobby és üzleti sarokként is funkcionáló társalgó, az egész nap nyitva tartó à la carte étterem, mélygarázs és a nemrég megnyitott Cloud IX Skybar egyaránt a TRIBE-stílust képviseli.

Vetlényi Dániel
Vetlényi Dániel, a TRIBE Budapest Stadium General Managere

„A TRIBE arra összpontosít, ami igazán számít: intelligens, funkcionális és dizájn-orientált. Törekszünk rá, hogy mindent megadjunk vendégeinknek, amire szükségük van. A szállodánk elhelyezkedéséből adódóan leginkább céges ügyfelek, üzleti és turistacsoportok, sport és zenei események vendégei, légitársaságok klienseinek választása esik ránk, hiszen a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház és a Nemzeti Atlétikai Központ található mellettünk és félúton vagyunk a belváros és a reptér között, de szomszédunk a Telekom Campus is” – mondta Vetlényi Dániel, a TRIBE Budapest Stadium General Managere.

A céges partnereknek és üzleti úton lévő vendégeknek kedvez a szálloda konferenciaközpontja is, amely 180 fő befogadására alkalmas és 5 multifunkcionális rendezvényteremmel felszerelt. Az élénk, ambiciózus tervezés a meetingekre, tárgyalásokra alkalmas tereket is áthatja, továbbá kedvező helyszínt jelent a környező irodaházakban található vállalatoknak lehetőséget teremtve új, exkluzív rendezvények szervezésére privát és céges eseményekre egyaránt. Ételeik pedig, akár az étteremből, akár a bárból rendelik őket a vendégek, a szálloda teljes területén, bárhol, így a közösségi terekben, a konferencia- és céges megbeszélésre alkalmas helyiségeikben, és a szobákban egyaránt elfogyaszthatók.

Tribe_Sky_bar_prev-006

A szálloda alsó szintjén található étterem kaliforniai ihletésű menüsorral és vendégszeretettel kényezteti a látogatókat: a pompás ízek, kötetlen hangulat és minőségi alapanyagok segítségével tápláló reggelivel indulhat a nap, gyors harapnivalókkal töltekezhetünk fel délelőtt, finom, friss és egészséges ebéddel jutalmazhatjuk meg magunkat, majd koccinthatunk az aperitivo óra elérkeztével, és stílusos vacsorával tehetjük fel a koronát a napunkra, ahogy a késő esti harapnivalók is ideálisak a nap lezárására.  

A kávékülönlegességek, a gyors falatozás, az ízletes ebéd, a meghitt vacsora lehetősége éppúgy elérhető a vendégek számára, mint a TRIBE signature koktéljai – fogyasszák és élvezzék őket akár a szállodai szobákban megszálló vendégek, akár az éttermet és a bárt felfedező budapestiek.

Tribe_Budapest_Stadium-120

„Az egekbe emeljük vendégeinket, ha betérnek most megnyitott skybarunkba: a rendszeres programoknak és élőzenének is helyt adó Cloud IX-ból rálátni a nyüzsgő városra, miközben szintén a TRIBE márkára jellemző egyedi dizájnnal rendelkező, kényelmes bútorokkal együtt kozmopolita hangulatot teremtenek a város felett. A Cloud IX-ban éttermünkétől külön menüsorral készülünk, a vaslapon sült friss, nyárias ételek mellett egyedi koktélrecepteket is kínálunk, melyekben az egyik leginspirálóbb ital, a gin kerül a főszerepbe. Jó szívvel ajánljuk ezt a 9. emeleten elhelyezkedő bárunkat is baráti találkozókra, randevúkra, közösségi élmények megélésére, és zártkörű eseményekre, bulikra egyaránt: itt 80 fő számára tudunk ültetett helyet biztosítani és állófogadás keretein belül 120 fő befogadására alkalmas rendezvény szervezésére is alkalmas” – mesélte a májusban megnyílt tetőtéri bárról Vetlényi Dániel.

A WING Magyarország elkötelezettsége, hogy hosszú távon is értéket teremtő, magas építészeti minőséget képviselő projekteket valósítsanak meg, így a Liberty komplexum – amelyben a TRIBE Budapest Stadium is található - a legújabb környezetvédelmi, fenntarthatósági és munkavédelmi előírásoknak megfelelően tervezték, a BREEAM Excellent és az Access4you Gold minősítésekkel összhangban. A közel nulla energiahatékonyságú vegyesfunkciós épület A+ kategóriás irodaterei, szállodái és kereskedelmi egységei minden felhasználó kényelmét és praktikus igényeit kiszolgálják.

Tribe_Budapest_Stadium-018

A TRIBE az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai hotelmárkája, amely Magyarországon a Libertyben, a WING egyedülálló többfunkciós projektjében debütált. Az Accor és a WING, Közép-Európa vezető ingatlanfejlesztő és befektetési csoportja között létrejött menedzsment-megállapodás értelmében a dual-branded – TRIBE és ibis – szálloda tulajdonosa a WING, üzemeltető partnere pedig az Accor. „Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a különleges márkát zászlóshajóként Közép- és Kelet-Európa egy kiemelt fontosságú piacán is bevezethettük. A WING és az Accor együttműködésével a TRIBE Budapest Stadium többet jelent, mint csak egy szálloda: egy új úti cél Budapesten, ahol a vendégek eddig nem tapasztalt vendéglátási élményben részesülhetnek" – mondta Pauline Oster, az Accor TRIBE Európa és Észak-Afrika alelnöke.

(x)

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2