Prémium

Milyen a jó csapat kémiája? Podcast-sorozatot indított a Streamnet (x)

PR cikk
Kollab Podcast néven podcast-sorozatot indított a professzionális hang- és vizuáltechnikai rendszereket, irodai audiovizuális megoldásokat szállító Streamnet Zrt. A cél, hogy párbeszédet kezdeményezzenek olyan munkaerőpiaci témákban, amik az elmúlt években kerültek a mindennapok kihívásai közé.
irodapiac budapest

Almás Béla, a Streamnet vezérigazgatója úgy látja, hogy két éve gyökeresen megváltozott az ahogy dolgozunk és az, ahonnan dolgozunk. Sok cég még a mai napig keresi az új normát és próbálják ehhez igazítani az irodájukat is, amihez újfajta technológiai megoldásokra van szükségük.

„Azt érzékeljük, hogy abban a turbulens időszakban, amiben élünk, jelentősen átalakult a munkához és a munkahelyhez való viszony. Ez pedig számos olyan kérdést vet fel, amikkel eddig nem találkoztunk – most viszont mindennél fontosabb, hogy releváns válaszokat adjunk rájuk. Ezek a kérdések alapvetően nem műszaki jellegűek, mint inkább emberi és együttműködési hátterűek. A tapasztalatunk az, hogy kevés az a fórum, ahol erről lehetne beszélni, gondolatokat megosztani egymással” – tette hozzá a cégvezető.

A szerkesztők ebből a szempontból is hiánypótlónak látják a podcast-sorozatot. Az első évadban a jó csapat kémiája volt a fókuszban. Megszólalt például Dr. Füredi Júlia szervezetpszichológus, HR szakember, aki a modernkor multi-betegségeit vizsgálta. Segal Viktor, az ismert séf pedig arra kereste a választ, hogy mit tanulhatunk a csapatmunkáról egy olajozott gépezetként működő étterem szemszögéből.

De a műsorban fontos téma volt az is, hogy napjaink kihívásai, mint a home office, a gazdasági nehézségek, vagy a szomszédunkban zajló háború milyen hatással van a dolgozók mentális egészségére.

A sorozat második évadának tematikája a jövő munkahelye köré épül: a Streamnet vendége volt például Keleti Arthur, kiberbiztonsági szakértő, jövőkutató, vagy dr. Nagy Marcell, a Magyar Orvosi Kamara titkára.

„Szokatlan lehet, hogy rendszerintegrátorként megpróbálunk olyan témákat feldolgozni, amikkel eddig a szaksajtón és az egyetemi katedrákon kívül kevesen foglalkoztak. Piacvezető innovatív vállalatként fontosnak tartjuk az edukációt, a legújabb technológiák bemutatását, és azoknak a folyamatoknak a megismerését is, amik az új technológiákat szükségessé teszik.” – tette hozzá a cégvezető.

A Kollab Podcast a Showcast Media közreműködésével valósult meg, az epizódok elérhetők

(x)

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2