FONTOS Az ukrán fronton is megjelentek a katonai robotok – Hamarosan ők fogják vívni helyettünk a háborúkat?
A férfiak is figyeljenek egészségükre! (x)
Prémium

A férfiak is figyeljenek egészségükre! (x)

PR cikk
Kedvezmények a Budai Egészségközpontban férfiak számára novemberben.

A férfiak hajlamosak kisebb figyelmet fordítani az egészségükre, kevésbé veszik komolyan a panaszokat, illetve a megelőzés fontosságát. A Budai Egészségközpont minden év novemberében erre a problémára hívja fel a figyelmet, ezért több szakrendelés esetében kedvezményeket biztosít a férfi páciensek számára és számos hasznos tartalmat oszt meg online felületein a témában.

kép1

A férfi egészséghónap jelentősége

A férfiaknál a tüdőrák, a prosztatarák, a végbélrák (a vastagbélrákkal együtt), a májrák és a húgyhólyagrák egyaránt a leggyakoribb rákos megbetegedések közé tartozik. Mivel a tünetek gyakran csak előrehaladott állapotban jelennek meg, ezért a szűrővizsgálatok jelentősége kiemelkedő abban, hogy időben felismerjük a daganatos elváltozásokat, így javítva a kezelési, gyógyítási folyamatok eredményességét.

A férfitest egyik legkényesebb pontja

A prosztata egy folyamatosan alakuló szövet, változása során létrejöhetnek jó, de akár rosszindulatú sejtek is, ezért a negyven év feletti férfiaknak évente javasolt rákszűrésre menni. A prosztata mintegy körbeveszi a húgycsövet, és a daganat kezdetben nem okoz tüneteket, de növekedése által vizelési nehézségeket okozhat. Később, előrehaladott állapotban betörhet a húgyhólyagba vagy a húgycsőbe, így véres vizeletet, véres ondót, gáti, keresztcsonti, deréktáji fájdalmakat okozhat. Az általános daganattünetek mellett gyengeség, fogyás, vérszegénység is jelentkezhetnek.

kép2

Ne halogassuk az orvos felkeresését!

A szűrővizsgálatok mellett természetesen nagy jelentősége van annak is, hogy enyhe panaszok esetén is felkeressék a megfelelő orvost a férfiak, ne halogassák a vizsgálatokat addig, amikor már komolyabb fájdalmaik, szövődményeik vannak. A Budai Egészségközpont novemberi kampánya kiváló lehetőséget nyújt, hogy a férfiak kedvező áron, modern, jól felszerelt magánegészségügyi környezetben, tapasztalt szakemberek rendelésén vegyenek részt egészségük megőrzése érdekében.

Jelentkezzen be a +36 1 489-5200 telefonszámon!

További információk a www.bhc.hu-n.

Bportfolio_bek_logo

(x)

Kasza Elliott-tal

AT&T - elemzés

Egy időben az egyik kedvenc részvényem volt, kereskedtem vele és gyűjtögettem is az osztaléka miatt, de volt egy CEO váltás, és onnantól már nem az én részvényem a T. Osztalékot vágott, le

Kiszámoló

Hogy állnak most a lakáshitel-kamatok?

Hitelügyintézős Gáborunkat kértem meg, hogy írjon egy rövid összefoglalót, hogyan állnak most a lakáshitel-kamatok, illetve mi várható mostanában. Sokak szerencséjére a BIRS és a hosszú

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, új szuperállampapír: százmilliárdokat tartanak a magyarok egy értelmetlenné vált befektetésben

Vezető modellező

Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
SPAR_03