Nagy találkozások – 10. Paloznaki Jazzpiknik (x)
Prémium

Nagy találkozások – 10. Paloznaki Jazzpiknik (x)

PR cikk
Három nap jazz, funk, soul és jubiláló piknik-élmény a 10. Jazzpikniken.

A jubileumi Jazzpiknik az ünnepi stílusok kavalkádjával várja a piknikezőket – a nagyszínpados fellépők valódi bulihangulatot repítenek a Balaton-felvidékre, míg a kisebb színpadokon a jazz és társműfajainak jeles képviselői ringatják a fesztiválozókat. Az elmúlt évtizedben egy generáció nőtt fel a Jazzpikniken, aki gyerekként a szülőkkel jött el régen, az ma a barátaival piknikezik Paloznakon. A jubileumi piknik „Nagy találkozások” szlogenje jól szimbolizálja azt a generációk közötti hidat és életérzést, amit ma a Jazzpiknik jelent. A háromnapos fesztivál igazi ünnepi forgataggá változik – augusztus 4-től örömünnep veszi kezdetét Paloznak dűlőiben.

Jazzpiknik_Fotokredit_Monus_Marton
Fotókredit: Mónus Márton

A legendás jazz-duó, Richard Bona & Alfredo Rodriguez Band formációja nyitja a 10. Jazzpikniket augusztus 4-én, őket egy vérbeli díva, a világhírű brit soul és R&B énekes-dalszerző, Emeli Sandé követi. Augusztus 5-én Lisa Stansfield érkezik a Nagyszínpadra, majd minden idők egyik legsikeresebb hiphop-tánczenei formációja, a Stereo MC’s pörgeti fel a piknikezők hangulatát. A szombati napon a világhírű Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience formáció látogat el a dűlőbe, majd az MF Robots utánozhatatlan hangjai töltik be a csillagfényes paloznaki éjszakát. 

Emeli-Sande-LWYD-Press-Shot_3
Emeli Sandé

A jubiláló pikniken Paloznakon örömzenél a magyar jazzélet színe-java. A 2017-ben Fábián Julinak emléket állító színpadon minden évben a hazai jazz jeles művészei lépnek fel, hogy a nemzetközi előadók mellett a magyar jazz élvonala is képviseltesse magát. A 10. Jazzpikniken olyan művészekkel találkozhatunk, mint a Random Trip, a Peet Project, a Szilárd Piano Projekt, az Aron Andras & the Black Circle Orchestra, a Voice & Guitar: Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duo, vagy a Solére. A különleges alkalomra a közel 30 magyar jazz formáció mellett valódi Boogie Wonderlanddel, a piknik-életérzést leginkább közvetítő, gazdag zenei felhozatallal és számos meglepetéssel készülnek a szervezők.

EWF_press_photo
Earth, Wind & Fire Experience

„A zene benned” című Jazzpiknik fesztiválhimnuszt idén a Random Trip jegyzi, Dárdai Blanka és Vavra Bence énekével kiegészülve. A zenei alapötlet Delov Jávoré, a producer Gerendás Dániel, a himnusz dalszövegét Szepesi Mátyás írta. A dal egy laza, nyári életérzésben adja át a zenében rejlő segítőerőt, ami közös támaszunk a mai világban. A pozitív vibe-okat sugárzó dalra mezítláb, pezsgővel a kézben táncolnak majd a piknikezők a Balaton-parti előtti domboldalon, így ünnepelve az életet és a piknik 10. születésnapját.

Négy színpadon több mint 40 koncerttel, a festői szépségű Balaton-felvidéken a fűben ülős pikniktől a klubhangulaton át a nagykoncertig, a jó boroktól a fantasztikus zenéig minden együtt lesz a jubileumi Paloznaki Jazzpikniken!

Címlapkép fotókredit: Chripkó Lili.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1