Professzionális egészségügyi ellátás modern környezetben (x)
Prémium

Professzionális egészségügyi ellátás modern környezetben (x)

PR cikk
Elindította nyári egészségkampányát a Budai Egészségközpont.

A nyár a gondtalanság és a szabadság időszaka, azonban ilyenkor is gondolnunk kell egészségünkre, hiszen ez a legnagyobb kincsünk. Ezt szem előtt tartva vette kezdetét a Budai Egészségközpont nyári kampánya. Az intézet XIII. kerületi rendelője minden szempontból megfelel korunk elvárásainak: kitűnő elhelyezkedés, stílusosan kialakított helyiségek, modern felszerelés. A legfontosabb pedig, hogy tapasztalt, megbízható orvosok és segítőkész, szakképzett asszisztensek várják a gyógyulni vágyókat.

A Gyöngyösi utcai metrómegálló közelében található az intézet Váci úti rendelője, amely hármas metróval és 105-os busszal egyaránt jól megközelíthető. A központi elhelyezkedés mellett kiemelendő a belső terek legújabb trendek szerint kialakított stílusa, ezzel biztosítva a nyugodt környezetet. Minden nagyobb részleget sajátos színvilágú enteriőr jellemez, ami elegánssá teszi a rendelőegységet.

kép 1 portfolio

Mindemellett természetesen az orvosi-gyógyítói szempontok érvényesülnek a leghangsúlyosabban. „A Váci úti rendelőegység radiológiai részlegén mammográfia, ultrahang vizsgálatok, hagyományos és fogászati röntgen egyaránt elérhető.” – emeli ki Dr. Puhl Mária radiológus főorvos. „Mammográfiánk egy korszerű digitális képalkotó eszköz, mellyel tomográfiát (rétegvizsgálatot) is lehet végezni. Egyedinek számít abban, hogy röntgen-vezérelt (ún. stereotaxiás) mintavételre is van lehetőség, mely csak nagyon kevés helyen érhető el hazánkban. A röntgen felvételezőnk szintén digitális és érdekesség, hogy Magyarországon először a Budai Egészségközpontban használtak ilyen eszközt. Az ultrahangvizsgálat a nőgyógyászati, urológiai és kardiológiai rendelőkben is rendelkezésre áll.” – fejtette ki a radiológiai divízió vezetője.

kép 2 portfolio

A XIII. kerületi egészségközpontban 24-féle szakrendelés kiváló orvosai gondoskodnak a páciensek precíz vizsgálatáról, illetve gyógyításáról. A „Helló nyár! Helló Egészség!” kampány keretein belül a fül-orr-gégészeti-, sebészeti-, nőgyógyászati-, belgyógyászati-, urológiai- és ortopédiai szakorvosi vizsgálat, valamint a dietetikai tanácsadás 20% kedvezménnyel vehető igénybe.

Kiváló választás a Budai Egészségközpont Váci úti rendelője azoknak, akik igényes környezetben, rövid várakozási idővel szeretnének professzionális ellátáshoz jutni a pesti oldalon. Ha az egészségünkről van szó mindnyájan a legmodernebb környezetben vágyunk biztonságos ellátásra és vizsgálatokra.

Jav_Bportfolio_bek_logo

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1