Prémium

Különleges lehetőség a kisvállalkozók számára (x)

PR cikk
fekvo_k

Csak egy mosás-szárításra érkezett a vendég, de nincsen nála készpénz? A négy közepes Margherita pizzáért kártyával fizetne a megrendelő? A kártyaelfogadás hatalmas versenyelőnyt jelenthet a kis- és magánvállalkozóknak, ezért az UniCredit Bank már számukra is kínál testre szabott megoldást: a mobilkészülékeket kártyaelfogadó terminállá „alakító” SoftPOS szolgáltatásról Brenner Gyöngyivel, a bank szakértőjével beszélgettünk.

Az egyszerűen telepíthető SoftPOS alkalmazás számos előnnyel jár a kis- és magánvállalkozók számára. Mit kínál pontosan az új megoldás?

Az új alkalmazással a kisvállalkozók a fizikai POS-terminált kiválthatják a saját mobileszközükkel, és ezzel egyszerű, kényelmes fizetési opciót kínálhatnak a saját ügyfeleiknek. Az innovatív megoldás korábban nem tapasztalt kényelmes módon teszi lehetővé az érintéses kártyák vagy fizetésre alkalmas eszközök – telefonok, okosórák – elfogadását, bárhol, bármikor. Az egyszerűen letölthető alkalmazás fejlesztése során szigorú biztonsági előírásokat építettünk be, melyek biztosítják, hogy a kártyás fizetés a SoftPOS esetén is teljes mértékben megfeleljen a legmagasabb szintű biztonsági elvárásoknak – épp úgy, mint a hagyományos, fizikai POS-terminál esetében.

IMG_7830_jav

Milyen visszajelzéseket kaptak eddig ügyfeleiktől?

Fontos látni azt, hogy minden technológiai újítás esetén, amely megjelenik a hazai piacon, először természetes egyfajta idegenkedés. A digitalizációhoz való hozzáállás egyénenként eltérő: van, aki szinte azonnal él az új megoldás által nyújtott lehetőségekkel, és van, aki kivár, és amikor megkapja a megerősítést, hogy ez valami hasznos és jó dolog, akkor próbálja ki. A SoftPOS alkalmazást a kezdetektől jelentős érdeklődés kíséri, és már az első visszajelzések is nagyon pozitívak voltak: a SoftPOS-t alkalmazó ügyfeleink arról számoltak be, hogy hamar megszokták mobileszközük – az alkalmazás segítségével – terminálként való használatát. Nem csoda: a kezelése nagyon egyszerű, és a kártyabirtokosok is meglepődve, de örömmel fogadták a fizetésnek ezt az új és kényelmes formáját.

Mire számítanak az UniCredit Banknál, mennyire hódítja meg a kisvállalkozókat a SoftPOS?

A megoldás reményeink szerint dinamikusan fog terjedni a hazai piacon, így egyre több helyen találkozhatunk majd a „telefonba épített POS-terminálokkal”. Várakozásaink szerint bizonyos szegmensekben ez a szolgáltatás válthatja fel a fizikai terminálokat az egyre inkább digitálissá váló életünkben; fokozatosan nagyobb teret nyer majd, hogy megkönnyítse mind az eladók, mind a vevők életét – és nem utolsósorban támogassa a fenntartható életmód kialakítására irányuló törekvéseinket is a papírmentes kártyaelfogadás révén.

(x)

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Gránit 1