Prémium

Innováció az üzleti laptopok piacán - ASUS Expertbook Széria (x)

PR cikk
Gyönyörű OLED kijelző és 5G kapcsolat már az üzleti gépekben is.

Az elmúlt időszak szokatlan munkaóráinak és felhasználói szokásainak köszönhetően talán minden eddiginél nagyobb figyelem irányult az üzleti laptopok piacára, hiszen a vállalatoknak is érdekük, hogy olyan munkaeszközt adjanak a dolgozók kezébe, melyet könnyen és hatékonyan tudnak használni.

A mobilitás mindig is fontos volt egy laptop esetében, a sokszor már teljesen internet-alapú üzleti világban pedig már nem csak a laptop súlyában mérhető a mobilitás, hanem az internetelérési lehetőség és távolról való menedzselés is nagy hangsúlyt kapott. Mindemellett fontos, hogy az eszköz strapabíró legyen és ha igazán boldog munkavállalókat szeretnénk, akkor erős hardverre és némi extrára is szükségünk lehet.

A8F3F5B5E_186408_b

OLED kijelző a szem védelmében

Ilyen extra lehet például az OLED kijelző, melyről a legtöbben valószínűleg az okostelefonok vagy a televíziók kapcsán hallottak már. A hagyományos üzleti laptopok után egy OLED kijelzős ASUS Expertbook-ra tekintve aligha lenne bárki is hajlandó a régi gépén egy percet is tovább dolgozni. A lenyűgöző képminőség mellett azonban talán kevesebben tudják, hogy az egészségünket is jobban óvják az OLED panelek, hiszen egy átlagos kijelzőhöz képest akár 70 százalékkal kevesebb káros kék fényt bocsátanak ki.

A kevesebb kék fény jól jöhet az estébe nyúló munkanapokon, de mi van akkor, ha munka után szórakozni is szeretnénk? Ha egy gépben keressük a “mindenest”, akkor érdemes lehet “Flip”-szériás Expertbook modelleket választani, hiszen ezek 360-fokban kihajtható érintőképernyővel rendelkeznek, tehát bármikor táblagéppé alakíthatóak vagy sátor módban a lehető legjobb élményt kínálják tartalomfogyasztáshoz, prezentációhoz.

Villámgyors 5G kapcsolat bárhol, bármikor

A modern üzleti igényeknek és szokásoknak köszönhetően egyre kevesebben vannak helyhez kötve a munkát illetően. Ilyenkor figyelembe kell venni a hosszú üzemidőt és az adatkapcsolati lehetőségeket. Az 5G szintén egy olyan dolog, amiről az okostelefonok kapcsán hallhattunk mostanság, pedig már a laptopok piacán is elérhető a technológia, ráadásul nem egy csúnya és kényelmetlen külső kiegészítővel. Az Expertbook B7 Flip-nél aligha találnánk jobb útitársat az üzleti laptopok piacán, hiszen 16:10-es képarányú és 360-fokban kihajtható érintőképernyőjén a munka mellett a szórakozás is garantáltan élmény, az említett szabadságot pedig a beépített nano-SIM foglalat biztosítja.

4ED9AE875_202862_b

A szabadság mellett az 5G az adatbiztonságot érintve is egy rendkívül fontos, jelenleg még ritka funkció az üzleti gépekben, hiszen egyik nagyvállalat sem szeretné, hogy munkavállalói publikus hálózatokra csatlakozva dolgozzanak a belsős fájlokkal.

Persze az ASUS Expertbook család nem minden tagja tartozik a felsőkategóriába, hiszen eltérő munkakörökhöz eltérő funkciókra fókuszáló laptopokra van szükség. Az Expertbook P széria tagjai például minden kritikus funkciót megtartottak ami az üzleti világban elérhető sikerekhez szükséges lehet, miközben árazásukat tekintve szinte bárki számára elérhetőek. Az Expertbook B1500 már ízelítőt ad a prémium üzleti szegmensből és olyan fontos funkciókkal bír, mint az adatbiztonságért felelős TPM 2.0 chip, a privát webkamera takaró, vagy a kompatibilitást elősegítő Thunderbolt 4, HDMI és VGA portok. Cégvezetőként aligha kívánhatnánk jobbat, mint egy OLED kijelzős ASUS laptop, de azért az Expertbook B9400 is csábító lehet, hiszen 1 kilós súlyával a világ egyik legkönnyebb prémium üzleti laptopja, miközben a legújabb generációs Intel vPro processzorral és olyan biztonsági extrákkal érkezik, mint a közelségérzékelő szenzor, amely érzékeli, hogy felálltunk a gép elől és ennek megfelelően automatikusan lekapcsolja a képernyőt.

(x)

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1