Prémium

3 ok, amiért érdemes az ASUS OLED laptopokat választanod (x)

PR cikk
A lenyűgöző képélmény és a modern hardver messze nem minden.
portfolio_oled_1

Manapság a digitalizációnak és a médiafogyasztási szokások megváltozásának köszönhetően hosszú órákat töltünk a képernyők előtt. Sokaknak egy laptop a fő munkaeszközük, míg mások pont munka után nyitják fel, hogy több órányi videót nézzenek meg naponta, esetleg böngésszenek vagy alkossanak. Számukra az OLED kijelzők rendkívül fontos előnyöket kínálnak, melyek nem csak a képi világban merülnek ki, hanem bizony a szemünk is megköszöni majd nekünk az új laptop beszerzését.

Káprázatos képélmény

Ki ne szeretné a szemkápráztató képi világot, a lenyűgözően éles képet és vad színeket? Az ASUS OLED kijelzős laptopjain élmény a tartalomfogyasztás, legyen szó filmekről, képekről vagy akár egyszerű böngészésről. A megszokott laptop kijelzőkhöz képest jóval nagyobb fényerővel és kontrasztaránnyal rendelkeznek ezek a panelek, miközben PANTONE® hitelesítéssel és mozi-szintű, 100% DCI-P3 színskálával biztosítják azt, hogy a képernyőn valóban úgy jelenik meg a tartalom, ahogyan azt az elkészítője megálmodta.

Ez egyben azt is jelenti, hogy nem csak szórakozásra, hanem professzionális munkára is kiválóak az OLED kijelzős ASUS laptopok, nem véletlen, hogy az új ProArt Studiobook Pro 16 is OLED panellel rendelkezik a munkaállomás-szintű teljesítmény mellett. Egy ilyen hordozható erőmű a grafikusok, 3D tervezők és filmes szakemberek álma, de persze azoknak sem kell lemondaniuk az alkotás öröméről, akik csak kóstolgatják ezeket a műfajokat.

Szemünk védelme

A képernyők előtt töltött idő nem csak felhőtlen örömökkel jár, hanem bizony az egészségünkre is hatással lehet. Főként a szemünk sínyli meg a sok munkát és tartalomfogyasztást, de közvetve például a rosszabb alvás által számos más problémánk is lehet. Egy hagyományos LCD kijelzőhöz képest az ASUS OLED laptopok akár 70%-kal is kevesebb káros kékfényt bocsáthatnak ki, amit a neves TÜV Rheinland tanúsítvány is megerősít.

A fiatalok ráadásul még érzékenyebbek a káros kékfényre, hiszen szemük még fejlődésben van, a lencse és a szaruhártya áttetszőbb, így a káros kékfény könnyebben behatol a szemükbe. Pedig az oktatás digitalizációja és a jelenlegi járványhelyzet egyre többször kényszeríti laptopok elé a fiatalokat és akkor még a tanórák utáni öncélú szórakozásról szó sem esett.

portfolio_oled_2

Széles kínálat

A legtöbb modern és jelentős változást hozó technológia csak a legdrágább modellekben bukkan fel. Az ASUS évek óta építi OLED kijelzős portfólióját, mely 2021-ben ki is teljesedett, így a legtöbb felhasználó néhány hónapon belül a saját gépének megfelelő árkategória környékén tud majd OLED kijelzős laptopra váltani. A professzionális felhasználásra szánt ProArt Studiobook Pro 16 mellett az innovatív, két kijelzővel rendelkező ZenBook Pro Duo 15-ben (UX582) és számos másik ZenBook modellben található már meg az OLED kijelző.

Az új ZenBook 13 OLED (UM325/UX325) az itthon is kedvelt prémium ultrabook kategóriában kínálja elérhető áron a csodás kijelzőt, a modern hardvert és a kompakt méretet. A 360 fokban kihajtható érintőképernyő minden előnyével ugyanezt teszi a ZenBook Flip 13 OLED (UX363) és ZenBook Flip S (UX371) páros is. Hamarosan pedig érkeznek a fiatalok kedvencei, hiszen szeptemberben kerültek bemutatásra az új Vivobook Pro 14 és Vivobook Pro 16-os modellek, melyek a szériától már jól megszokott, merész stíluselemeket ötvözik az alkotásra inspiráló hardverekkel és a 14 vagy 16 colos OLED kijelzőkkel.

A jelenleg elérhető OLED kijelzős ASUS laptopok listáját a gyártó oldalán találjátok.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1