Prémium

Új márkaépítő eszköz a marketing portfólióban (x)

PR cikk
Magyar fejlesztésű hirdetési webshoppal építhetnek márkát a cégek

A DisplayNOW hirdetési webshop kis- és közepes vállalkozások számára egyszerűsíti le az online-média-hirdetések vásárlását és a kampányok indítását. Az új platform azért jött létre, hogy a cégek építhessék a márkájukat, és így értékesítésük is hatékonyabb, eredményesebb legyen.

1_display_now

A hirdetési webshop azokat a sikeres hazai vállalkozásokat célozza meg, akik a már kipróbált Google- és Facebook-hirdetési eszközeiken túl további hirdetési megoldásokkal szeretnék bővíteni marketingeszköztárukat.

A DisplayNOW.net egy speciális webshop, ahol egyszerűen, néhány kattintással vásárolhatók hirdetési kampányok. Az új platform a hazai prémiumkiadványok felületein kínál olyan hirdetési lehetőségeket, amelyek segítenek a cégeknek, hogy piacaikat bővítsék, termékeiket sikeresebben, nagyobb volumenben tudják értékesíteni.

A hirdetési webshopban jelenleg negyven online médium több mint százötven hirdetési csomagja érhető el. Ez a szám folyamatosan bővül, a klasszikus displaymegoldásokon túl például podcastcsomagok és további egyedi hirdetési megoldások is elérhetők a platformon.

Márkaépítés nélkül nem elég hatékony az értékesítés

Egyre nő azoknak a cégeknek a száma, akik nem tudnak tovább növekedni az eddigi eszközeikkel, sokaknak megdrágult a hirdetések ára, vagy romlott azok hatékonysága.

A DisplayNOW.net radikálisan leegyszerűsítette a hirdetések vásárlását. Mélyebb online szakmai ismeretek nélkül is, néhány kattintással, akár ötvenezer forinttól lehet kampányt vásárolni prémiumkiadványok felületein. A zónaszintű célzás lehetőségének köszönhetően a hirdető pontosan tudni fogja, mikor és hol jelenik meg a hirdetése, kampánya látható lesz.

2_display_now

Amitől tart minden kkv-marketinges

Egyre többen gondolják úgy, hogy ha Donald Trump, az USA elnöke elveszthette a Facebook-oldalát, akkor velük is megtörténhet. Alig telik el hét, hogy ne lehetne hallani letiltott hirdetési fiókokról, oldalakról. Ezért akar egyre több cég több lábon állni hirdetési szempontból is, hogy több platform biztosítsa a bevételüket.

A DisplayNOW.net használata teljes kontrollt tesz a kkv-k kezébe. Az eredmények Google Analytics segítségével mérhetők. Emellett a DisplayNOW felületén vásárolt kampányok statisztikája (Gemius-adatok) pedig már az indulás pillanatától elérhető és ellenőrizhető a felületen is, saját kampányaink eredményei egyszerűen értékelhetők és összehasonlíthatók lesznek.

Az új hirdetési webshop felfedezéséhez látogasson el a www.displaynow.net weboldalra.

Hírlevélre feliratkozó hirdetőknek most extra 50 ezer forint értékű hirdetési felület jár ajándékba!

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Gránit 1