Prémium

Egyszerűen biztosíthatnak készpénzmentes fizetést a kkv-k (x)

PR cikk
2021.január 1-ig minden online pénztárgépet használó vállalkozásnak be kell vezetnie az elektronikus fizetés lehetőségét ügyfelei és vásárlói számára. Az OTP Mobil és Visa akciója most csaknem 50 százalékos kedvezményt kínál számukra, ha a SimpleBusiness-t választják az elektronikus átálláskor.
SIMPLEBUSINESS_PR_cikk_PortfolioHU_1200x800px_01_201214

A SimpleBusiness az OTP Mobil saját fejlesztésű, a kártyaelfogadási és az azonnali fizetési rendszer előnyeit ötvöző mobil applikációja, mely ingyenesen letölthető, használatához pedig csupán egy okostelefonra és aktív internetkapcsolatra van szükség.

Szeretnénk a kkv-knak segíteni abban, hogy a következő időszak nehézségeit könnyebben tudják venni. Ezért, a SimpleBusiness a Visa támogatásával, egy kitűnő üzleti lehetőséget kínál, lecsökkentve az egyszeri belépési költséget 19000 forintról 9900 forintra, illetve a tranzakciós díj mértéke 0,49% lesz. Azt gondolom, hogy az alkalmazás kiváló döntés lehet azoknak, akiknek a POS-terminál igénylése és üzemeltetése túl nagy anyagi terhet jelentene vagy egy innovatív fizetési megoldással szeretnének megfelelni a törvényi előírásoknak – mondta el Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetője.

„Pontosan tudjuk, hogy a kisvállalkozások létfontosságú szerepet töltenek be társadalmunkban, ezért határozott célunk, hogy ezt az elengedhetetlenül szükséges segítséget a lehető leghamarabb biztosítsuk. A Visa elkötelezett amellett, hogy magyar ügyfeleivel (kibocsátók, elfogadók) együttműködve a kereskedők és a fogyasztók számára lehetővé tegye innovatív, megbízható és biztonságos fizetési módok használatát” – mondta Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője.

 Egyre nagyobb digitalizációs igények, a jogszabályi változások ereje is érződik

A Digiméter kutatás négy hazai vállalat (Reacty Digital, SmartCommerce, Virgo, eNET) közös projektjeként indult 2020-ban, melyből kiderült, hogy a vállalkozások pénzügyi adminisztrációjával összefüggő területeken érzékelhető a leginkább kiegyensúlyozott teljesítmény. A jogszabályok által megkövetelt elvárások miatt a cégek zavartalan működéséhez elengedhetetlen például a kapcsolódó szoftverek alkalmazása, ismerete.

További részletek: simplebusiness.hu/vallalkozasoknak

*A Digitális Versenyképességi Mutató (Digiméter) nevű országos reprezentatív, rétegzett kutatássorozat célja a kis- és közepes vállalkozások támogatása a digitalizáció kínálta előnyök hatékony kihasználásában.Célcsoport: legalább 5 főt foglalkoztató kis- és középvállalkozások

Mintaméret: 777 kkv

Adatfelvétel időpontja: 2020. aug. 27.-szept. 18

(x)

Advertisement
Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kőkemény üzenet jött Kijevből Budapestnek is: marad a Lukoil-szankció, fel kell adni az orosz olajat, amennyire lehet
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Gránit 1