Prémium

Biztonságos munkavégzés a Mydata Protect szoftvercsaláddal (x)

PR cikk
Teljeskörű védelem a home office-ban dolgozók számítógépein

A Mydata Protect Security Kft. 2019-ben jött létre, és épült fel olyan szakemberekből, akik évtizedek óta az IT biztonság különböző területein már bizonyítottak. Fő profiljuk a vállalatok biztonsági átvilágítása, de a járványügyi helyzetre reagálva kifejlesztették az otthoni munkavégzést biztonságossá és hatékonnyá tevő alkalmazás családukat.

A céges és magán adataink védelme napjainkban sokkal fontosabb és aktuálisabb, mint valaha. A jelenlegi helyzet az informatika korában soha nem látott, egyedi kihívások elé állítja az IT szakembereket is. Egy alapvetően magáncélra használt eszközt, akár egy hirtelen karantén során szinte azonnal kell felkészíteni biztonsági szempontból úgy, hogy a munkavállalóval fizikailag ne történjen érintkezés és távolról is megoldható legyen a folyamat. Ez a feladat nem csak az informatikusokat állítja kihívások elé, de adatvédelmi és biztonsági veszélyeket is rejt a home office-ban dolgozóknak, valamint az üzletfolytonosságot (BCP) és a GDPR rendelkezéseinek betarthatóságát veszélyezteti a vállalat számára. Ha ez a feladat nincs jól elvégezve, az az otthonról dolgozók személyes adatainak kiszivárgásához éppúgy vezethet, mint a munkáltató üzleti titkainak illetéktelen kezekbe kerüléséhez.

A Mydata Protect szoftvercsalád mindhárom tagja - Home, Vállalati, Beszállítói verzió - kimondottan a jelenlegi, járványhelyzet okozta home office informatikai problémáira kínál megoldást. Megtervezése során kiemelten fontos volt, hogy könnyen áttekinthető és kezelhető legyen, miközben integráltan megtalálható legyen benne a szakértő csapat évtizedes tapasztalata és szaktudása. Mindhárom verzió az otthoni használatban lévő számítógépek vállalati környezetben való biztonságos használatához szükséges beállításokat, a számítógép erőforrásainak optimalizálását és folyamatos monitorozását végzi el anonim módon úgy, hogy az eredmény a laikus felhasználó számára is egyetlen képernyőn érthetően látszódjon.

Egy otthoni, privát használatban lévő számítógépet rendszeradminisztrátorok szaktudásával, laikusok számára bonyolult és sok helyen lévő beállításokkal lehet csak biztonságossá tenni és a teljesítményét munkavégzésre optimalizálni. A Mydata Protect szoftvercsalád ezeket végzi el az IT/rendszergazda jelenléte nélkül, és egy egyszerű, áttekinthető listán jeleníti meg a legfontosabb, vagy problémás információkat.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kőkemény üzenet jött Kijevből Budapestnek is: marad a Lukoil-szankció, fel kell adni az orosz olajat, amennyire lehet
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1