Prémium

Legújabb lakóparki trend: közösségi tetőterasz kilátással (x)

PR cikk
A Metrodom nyílt napot tart a City Home lakóparkban!

A Metrodom ingatlanfejlesztő ezúttal a ferencvárosi City Home lakópark L-M ütemét nyitja meg! Az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy modern társasház tetőteraszára, közösségi nappalijába és berendezett mintalakásába. A nyílt nap apropója, hogy idén ősszel adják át a befejező ütemet, így az új lakások akár azonnal is költözhetőek.

Megújult környezet egy frekventált városrészen

A IX. kerületi Középső-Ferencváros képét teljesen újra rajzolták az elmúlt évtizedek beruházásai, amelyek közül az egyik legkiemelkedőbb a Metrodom City Home lakópark. A fejlesztésnek köszönhetően a Mester utca és a Vágóhíd utca közrefogásával egy komplex, fiatalos és sokszínű lakónegyed épült ki a IX. kerület frekventált részén, újonnan kialakított utcákkal és terekkel, valamint játszótérrel a gyerekek számára.

MTRDMcityLM_MWP_4613

A környék az iroda-, a lakó-, valamint kulturális funkciókat és hangulatot integrálja magába, így lényegében minden megtalálható egy városrészen belül, legyen szó ügyintézésről vagy kikapcsolódásról. A kerület nem csupán új lakónegyedet kapott, hanem valódi kulturális és irodaközponttá alakult az elmúlt két évtizedben: 2002-ben adták át a Nemzeti Színházat, 2005-ben pedig a Művészetek Palotáját, benne a Ludwig Múzeummal. Emellett számos munkahelyet teremtettek a Duna menti irodaházak megépítésével, a pár perc sétára lévő Lurdy Házban pedig könnyen elintézhető a bevásárlás is.

Szálloda hangulat és tetőterasz

A sokszínű környezet mellett a Metrodom a társasházak sokoldalú megtervezésére is különös hangsúlyt fektet. Egyre nagyobb igény mutatkozik a közösségi terek kialakítására, ezért a fejlesztő a legfelső, 10. emeleten egy exkluzívan berendezett közösségi nappalit és tetőteraszt is létrehozott, ahol meccset nézni, grillezni és napozni is lesz lehetősége az ott élőknek.

Az utcákon sétálva nem is gondolnánk, hogy a társasház egy izgalmas tetőteraszt rejt magában, amely valódi oázisként szolgál a rohanó mindennapokban, nem is beszélve a különleges kilátásról, amely elénk tárul.  Az ott élőket 24 órás portaszolgálat várja egy extravagánsan berendezett lobbival együtt, hogy úgy érezzék, mintha szállodába érkeznének minden egyes nap.

Most szabadon bejárható a lakópark

Az október 16-17-én megrendezendő nyílt nap keretén belül most megtekinthető lesz az igényesen kialakított bemutató lakás is, amely jól illusztrálja a Metrodom-otthonok magas minőségű műszaki tartalmát és praktikus berendezhetőségét. Regisztráljon, és nézzen körbe egy fiatalos lakóparkban, modern környezetben!

(X)

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2