Prémium

Digitális kijelzők tehetik hatékonyabbá a meetingeket (x)

PR cikk
A legújabb interaktív képernyők a közös gondolkodást is segítik.

Az elmúlt hónapok új kihívások elé állították a munkaadókat azzal, hogy az irodából és az otthonról dolgozó kollégákat egyszerre kellett bekapcsolniuk a megbeszélést igénylő munkafolyamatokba. A hibrid, azaz csak részben az irodából zajló munkavégzési folyamatok azonban gördülékenyebbé tehetők azzal, ha a vállalatok a papíralapú megoldásoktól eltávolodva új alternatívákat, technológiákat vonnak be a munkafolyamatba.

meeting2

A sikeres meetingek alapja

A gyors és hatékony találkozók alappillére a megfelelő szervezés: a résztvevőknek már a találkozó előtt ismernie kell a megbeszélés időtartamát, témáját és szerkezetét. Bár ezeket az elveket szinte minden irodai dolgozó ismeri, a hétköznapokban gyakran előfordul, hogy a nem megfelelően átgondolt menetrend vagy téma a szükségesnél hosszabb találkozókat eredményez. Ilyen esetekben nyújthatnak segítséget a legújabb digitális kijelzők és virtuális üzleti megoldások, amelyek új lehetőségeket nyitnak meg a munkahelyi együttműködés terén.

Interaktív munka, azonnali adminisztráció

A vállalatok nem csak a post-itektől és rajztábláktól búcsúzhatnak el, de a képernyőn rögzített tartalmakat néhány kattintással rögtön meg is oszthatják az LG TR3BF szériás interaktív digitális képernyőjével. Ez a nagyméretű érintőkijelző egyszerre több utasítást is képes értelmezni, azaz egyszerre több – akár 32 – résztvevő írhat vagy rajzolhat egyetlen képernyőre. Ezzel a megoldással a megbeszélések történteket a szervezők azonnal megoszthatják a meghívottakkal - függetlenül attól, hogy ki volt jelen a megbeszélésen. Az UHD felbontású IPS kijelzőkön a színek ráadásul széles betekintési szög esetén is tökéletesen és torzításmentesen jelennek meg.

Könnyen kezelhető digitális kijelzők

Hasonlóan nagy segítséget jelenthet az otthonról dolgozó kollégák bevonásában az LG 136 hüvelykes All-in-one Essential szériás kijelzője. A készülék beépített vezérlőegységet kapott, amellyel a teljes képernyő egy távirányító segítségével pontosan úgy használható, mint egy otthoni televízió. A könnyen installálható megoldás kisebb, kábelek nélkül kapcsolódó egységekből szerelhető össze és gördülékenyen integrálható a Cisco üzleti webkonferencia-rendszerekkel is. A digitális kijelző a fali használat mellett egy motorikus, mozgatható és állítható magasságú állványra is felhelyezhető, így bármilyen tárgyalóterembe könnyen áttelepíthető.

LAEB_Dedicated Accessory Kits_1

Az érdeklődők az LG Digital Connect 2020 nevű online bemutatóteremben bővebben is tájékozódhatnak a vállalat legújabb digitális üzleti megoldásairól.

(X)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kőkemény üzenet jött Kijevből Budapestnek is: marad a Lukoil-szankció, fel kell adni az orosz olajat, amennyire lehet
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1