Prémium

Biztonságos online lakásvásárlási megoldást kínál a Cordia (x)

PR cikk
A jelenlegi járványveszélyes időszakban a biztonság a legfontosabb, így aki teheti, maradjon otthon. Erre buzdít mindenkit Magyarország legnagyobb lakásfejlesztője, a Cordia is: a vállalat a rendkívüli helyzetre reagálva éppen ezért kialakította a teljes lakásvásárlási folyamatot lefedő új, biztonságos, online megoldását, amivel otthonról intézhető el az összes szükséges lépés, az ingatlan kiválasztásától, virtuális bejárásától kezdve egészen az adásvételi szerződés megkötéséig és a birtokba adásig.

A Covid-19 járvány közepette a Cordia számára is a biztonság a legfontosabb: a vállalat irodai munkatársai immár harmadik hete otthonról, home office-ban dolgoznak, és a vevőknek, ügyfeleknek is azt tanácsolják, hogy ha megtehetik, maradjanak otthon. Ennek szellemében Magyarország legnagyobb lakásfejlesztője a hazai piacon elsőként alakította ki az ingatlanvásárlás új, biztonságos, a folyamat minden egyes lépését lefedő online megoldását. Ez azt jelenti, hogy a leendő vevők mostantól úgy választhatják ki és vásárolhatják meg új otthonukat, hogy nem mozdulnak ki hazulról: ez alól még a szerződés aláírása és a birtokba adás sem jelent kivételt.

A konkrét lakás kiválasztása, a fejlesztést bemutató prezentáció megtekintése eddig a Cordia értékesítési irodájában történt. Ezt most egy videohívás váltja ki: az értékesítő internetes kapcsolaton keresztül, egy online háromdimenziós bemutató keretében ismerteti meg a leendő vevővel a beruházást és a szóba jöhető lakásokat. A szerződéskötéshez szükséges dokumentumok bemutatására szintén egy online videokapcsolaton keresztül kerül sor, az aláírt előszerződést, illetve az adásvételi szerződést pedig futár hozza-viszi. Később, a lakás átadása előtt a műszaki módosítás is elvégezhető az interneten keresztül, egy online katalógus segítségével.

A teljes körű szolgáltatás fontos eleme, hogy a Cordia tapasztalt, több száz otthon berendezését maga mögött tudó property management csapatára rábízhatóak a megvásárolt lakás komplett lakberendezési feladatai is. Ez most különösen kényelmes és biztonságos megoldást jelent, hiszen egyrészt számos bútor- és lakberendezési üzlet csak online tart nyitva, másrészt a kijárási korlátozás idején amúgy sem túl jó ötlet a nyitva lévő boltokat járni.

 „A vevők a hazai piacon a Cordiánál találkozhattak először számos digitális megoldással, így például a 3D-prezentációkkal és a VR-szemüveges virtuális lakásbejárással. Most szintén az elsők vagyunk azzal, hogy nálunk könnyen, egyszerűen, kényelmesen, teljeskörűen és biztonságosan elvégezhetővé vált a komplett ingatlanvásárlási folyamat, akár az otthoni kanapén ülve. Ez nem minden, hiszen még az új lakás komplett berendezése is megoldható otthonról” – mondta Görög Áron, a Cordia értékesítési igazgatója. Amennyiben igény mutatkozik rá a későbbiekben is, ezt az ingatlanvásárlás teljes folyamatát az online térbe helyező kényelmes megoldást a Cordia hosszú távon is szolgáltatásai között tartja majd.

A Cordia kiemelkedően megbízható partnernek számít, hiszen közel két évtizede van jelen a hazai lakóingatlan-piacon, és eddig minden fejlesztését befejezte, a vevők, a finanszírozó bankok és az alvállalkozók felé még a 2008-as válság legkeményebb éveiben is helyt állt.

A Cordia és a teljes Futureal-csoport rendkívül komolyan veszi a jelenlegi helyzetet: irodai munkatársaik ezért dolgoznak otthonról, ezért döntöttek a teljes körű online ügyintézés bevezetése mellett, és ezért határoztak úgy, hogy összesen több mint 300 millió forinttal támogatják a járvány elleni küzdelmet Magyarországon, Romániában és Spanyolországban is. A felajánlott összeg első részét a magyar kormány által létrehozott, önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport, a Segítünk Egymásnak felhívására utalták át, míg a fővárosi intézkedéseket 50 millió forinttal támogatták.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kőkemény üzenet jött Kijevből Budapestnek is: marad a Lukoil-szankció, fel kell adni az orosz olajat, amennyire lehet
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Gránit 1