Prémium

Hogyan lásson neki egy kkv a digitalizációnak? (x)

Portfolio
Ipar 4.0 témában indított a GyártásTrend Magazin és kiadója, a PPH Media háromállomásos roadshowt gyártó kis- és középvállalkozások számára. A következő állomás Miskolcon lesz szeptember 27-én.
Világszerte célja az ipari szereplőknek a gyártás digitalizálása, aki nem veszi fel a tempót, versenyhátrányba kerülhet. A GyártásTrend Magazin és kiadója, a PPH Media Factory Experience című háromállomásos roadshow-jának célja, hogy megmutassa, elindulni nem csak óriásberuházásokkal lehet.

Hogyan lásson neki egy kkv a digitalizációnak?
Az egynapos konferencia, amelynek következő helyszíne szeptember 27-én Miskolcon lesz, lépésről lépésre mutatja be a digitalizációs állomásokat, tekintettel arra, hogy egészen más lehetőségeket rejt magában az ipar 4.0 egy hatalmas tőkeerővel rendelkező multi és egy magyar kkv számára.

Az ipar 4.0 bevezetése nem elérhetetlen, elemeiből kell fokozatosan építkeznie egy vállalkozásnak. A roadshow arra vállalkozik, hogy közelebb hozza a résztvevőkhöz azon technológiákat, amelyek alkalmazása mindenki számára adott. Megmutatja a lehetőségeket, hogy minden szereplő maga dönthesse el, melyik a leginkább beilleszthető a gyártási folyamatába, cégkultúrájába.

Hogyan lásson neki egy kkv a digitalizációnak?
Pfeiffer András, az MTA Szaki igazgatóhelyettese
Az egynapos rendezvényen többek között szó lesz arról, hogy hogyan kell nekilátni egy digitalizációs roadmapnek, melyek a legfontosabb alapok, amelyek nélkül nem érdemes belefogni a fejlesztésekbe. Szó esik arról, milyen támogatások érhetők el a megvalósítás érdekében. Szakemberek bemutatják a gyártásoptimalizálást segítő termelés-végrehajtási rendszer konkrét előnyeit, a gépi tanulás jelenleg nyújtotta lehetőségeit. Esettanulmányokból kiderül, mikor melyik robotikai megoldás éri meg jobban, és mikor melyikben lehet és érdemes gondolkodni. Régiós példákon keresztül hangzanak el jó, kézzelfogható példák arra vonatkozóan, hogy mások hogyan kezdték el folyamataik automatizálását, optimalizálását. A digitalizáció egyik legfontosabb eleméről, az adatgyűtjésről és -felhasználásról pedig egy kerekasztal formájában beszélgetnek majd a téma szakértői.

A programmal párhuzamosan előre megszervezett rapid randik keretében tehetik fel a résztvevők kérdéseiket a jelen lévő szakembereknek. Az egyeztetések célja, hogy már a helyszínen elindulhasson egy érdemi megbeszélés a folyamatok optimalizálásának lehetőségéről.

A program harmadik állomása Győrben lesz, november 8-án.

További információ:
https://factoryexperience.gyartastrend.hu/
https://factoryexperience.gyartastrend.hu/jelent kezes

Hogyan lásson neki egy kkv a digitalizációnak?
(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2