Prémium

Így lehet a legegyszerűbben saját napelemes rendszere (x)

Portfolio
Teljes tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, pályázati források felkutatása és garanciális javítás - mindezt egy csomagban kínálja az MVM Partner Zrt. napelemes rendszerek telepítésekor. Az energiaköltségek lefaragásával a beruházás pedig gyors megtérülést garantál.



A legolcsóbb energia az, amit nem fogyasztunk el - tartja a mondás. De olcsó az az energia is, amiért nem kell fizetnünk. Erre jelent megoldást, ha egy cég magának állítja elő a villamos energiát, méghozzá megújuló forrásból.

Ma már erre sokféle megoldás létezik, de a legpraktikusabb ezek közül a napelem, hiszen ez az eszköz rugalmasan felszerelhető gyakorlatilag bármilyen épületre, legyen az egy irodaház, vagy bármilyen más telephely. A legfontosabb minden esetben az, hogy a napelemes rendszer az egyedi igényekhez igazodva, személyre szabottan tervezve épüljön ki.

Így lehet a legegyszerűbben saját napelemes rendszere
Ezt kínálja az MVM Partner Zrt., amely szolgáltatási csomagja keretében a tanácsadástól a tervezésen és az engedélyeztetésen át egészen a kivitelezésig segít kialakítani a nap energiáját használó villamosenergia-termelő rendszereket.

A folyamat kezdetén a napelemes rendszerek telepítése szempontjából elvégzett felmérést követően díjmenetesen elkészül a telepítésre vonatkozó ajánlat, amely semmire sem kötelezi az esetleges megrendelőt. Amennyiben a vállalkozás úgy dönt, hogy a megújuló energiatermelés mellett teszi le a voksát és megrendeli a szolgáltatást, úgy az tartalmazza a tervezéstől és kivitelezéstől a beruházást egészen az üzembe helyezésig úgy, hogy közben az összes engedélyeztetési folyamat és dokumentációs munka is elvégzésre kerül.

A beépített napelemek kapacitása lehet akár háztartási méretű kiserőmű értékű, vagyis a csatlakozási teljesítménye felhasználási helyenként nem haladja meg az 50kVA-t. De az MVM Partner képes kialakítani akár több száz kW-os beépített teljesítményű naperőműveket is.

Az MVM Partner ezen kívül a szolgáltatás keretében opcionálisan felkutatja a számba vehető pályázati lehetőségeket, és segítséget nyújt azok elkészítésében is, így a beruházási költségek akár jelentős mértékben csökkenhetnek.

További információk: energiatudatossag.mvmp.hu

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2