Prémium

Karácsonyi ajándék fejtörés nélkül? Give happilly! (x)

Portfolio
Exkluzív illy kapszulás kávégépek most 13 000 Ft kedvezménnyel!
Ha a kávégép, vagy más ínyenc és design ajándék felmerült az idei ajándék listáján - akár szívesen adná, akár kapná - nézzen körül az illy Espresso & Gourmet Shopban! Itt az unásig ismert kávégépek helyett valóban exkluzív, nem minden konyhában szembejövő, limitált kiadású modellek közül is válogathat, melyek garantáltan a legfinomabb kávéval ajándékozzák meg a világhírű, 9 Arabica kávéból álló illy blendnek és a 6féle illy MonoArabica single origin kávénak köszönhetően. Ráadásul most 13 000 Ft kedvezménnyel, és ingyenes házhoz szállítással vásárolhatja meg a Francis Francis IperEspresso kapszulás kávégépeket!


Karácsonyi ajándék fejtörés nélkül? Give happilly!

Exkluzív meglepetések karácsonyi kedvezménnyel

A hétköznapokban nélkülözhetetlen, az ünnepek fényét pedig még több melegséggel tölti meg: egy csésze illatosan gőzölgő, krémes kávé. Mostantól sem az elkészítési procedúra, sem a silány végeredménytől való félelem nem jelent akadályt, hiszen megérkeztek az exkluzív illy IperEspresso kávégépek, melyekhez most különleges kedvezménnyel juthat hozzá.
És, hogy mi a közös bennük? A kényelmes használat, a páratlan design és a minden alkalommal tökéletes végeredmény a csészénkben.

Válasszon igénye szerint!

A Francis X7.1 IperEspresso kapszulás gép az örök, megunhatatlan kedvenc most limitált kiadásban pink és lila színben is kapható. Az illy ikonja a kávéházak hangulatát idézi nemcsak küllemében, de már az első korty után az az érzésünk támad, hogy egy igazi barista tüsténkedett a konyhában. A melegvíz készítésére is használható kávégéppel egymás után készíthet cappuccinot és espressot, a kávéhossz pedig egyénileg programozható.


Karácsonyi ajándék fejtörés nélkül? Give happilly!

A Francis Y5 IperEspresso kávégép azon kávéimádók kedvence, akik a kényelemre és a kompakt kialakításra szavaznak. Ezen a kis gépen egyszerűen minden kézre esik, minőségi, edzett üveg és fém géptest szolgálja a ki Önt! Már csak ki kell választani a kávéprogramot és 19 bar nyomással érkezik a tökéletes, krémes kávé.

A Francis X9 IperEspresso az illy vadonatúj kapszulás kávégépe, mely megnyerő, tükröződő króm külsővel és lekerekített formáival vonzza magára a tekinteteket. Hölgyeknek is garantáltan szívdobogtató ajándék! Persze a csodás külsőt ezúttal is olyan praktikus tulajdonságokkal párosították, mint a két csésze melegítésére alkalmas fedlap vagy a működés közben is cserélhető víztartály.


Karácsonyi ajándék fejtörés nélkül? Give happilly!

Lenyűgöző választék nem csak karácsonykor

Ha kávégéppel már rendelkező szerettét lepné meg valami különlegességgel, válogasson az EspressoShop.hu egyedülálló kínálatából. Az akcióban kapható gépek mellett minden szívet megdobogtathat az illy szemes, és darált, valamint különleges design dobozos illy Art Collection kávéival is, hozzá az Alessi-illy koprodukcióban készült Pulcina kotyogó is minden konyha dísze lehet.


Karácsonyi ajándék fejtörés nélkül? Give happilly!

Aki pedig szereti a kávét, biztosan örülne egy különleges illy Art Collection csésze szettnek is. Akár a frissen érkezett, Yoko Ono kézírásával díszített elgondolkodtató üzenetű alkotást, akár valami vidám, színes szettet keres garantáltan talál Önnek tetszőt az illy méltán legendás csészéi között. A neves művészek által illusztrált nem mindennapi darabok szintén különleges exkluzivitást képviselnek: a csak 1-2 ezer darabban megjelenő kollekciók számozottak, és a művészek által szignózottak gyönyörű díszdobozban. Hiába a közkívánat, Carlo Bach, az illy art direktora továbbra is tartja magát elvéhez: minden kollekció egyszeri, és megismételhetetlen, soha nem adják ki őket újra, emiatt is egyre nagyobb értéket képviselnek!


Karácsonyi ajándék fejtörés nélkül? Give happilly!

A shop kínálatában a páratlan minőségű francia Dammann tea különleges ünnepi kristályfilterbe öltöztetett, és szálas tea költeményei közül is válogathat, melyeknek már a csomagolása is a minőségről árulkodik.
A Domori csokoládé választék pedig olyan pazar, hogy igazán nehéz dolgunk lesz, hiszen legszívesebben mindet megkóstolnánk.....

Legyen különleges a karácsony! Válogasson exkluzív termékek közül hihetetlen kedvezményekkel! Tökéletes kávéélmény kapszulás kávégépekkel, különleges ízesítésű premium karácsonyi teák és csokoládék az EspressoShop.hu kínálatában.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
MFB_Otthonfelujitas_PR_16_9_1500x844_0723