Prémium

Gutmann-díj a régió legkiválóbb családi vállalatai számára (x)

Portfolio
A 2. Gutmann Családi Vállalattulajdonosok Napján kilenc ország vezető családi vállalatainak több mint 100 tulajdonosa találkozott egy exkluzív rendezvény keretében a Bank Gutmann bécsi központjában. Az összejövetel témaköreinek felvezető-vitaindító előadásait prominens többgenerációs osztrák és holland családi vállalatok tulajdonosai, valamint a világ legrangosabb üzleti főiskolái között jegyzett Harvard Business School (Cambridge, USA) és IESE Business School (Barcelona) vezető oktatói tartották.
A Családi Vállalattulajdonosok Napjának egyik fénypontját a Bank Gutmann által Kelet-Közép-Európa legkiválóbb családi vállalatai számára létrehozott díj 2015-ös nyertesei tiszteletére rendezett díjátadó jelentette. Magyarország legkiválóbb családi vállalatának 2015-ben a Jüllich Glass Csoport bizonyult. Az Oázis Kertészeti Kft. két régiós kategóriában is első helyet szerzett: Kelet-Közép-Európa legjobb utódlási gyakorlattal rendelkező, továbbá a leginkább példaértékű vállalatirányítási modellel rendelkező családi vállalata lett. A Kelet-Közép-Európa legkiválóbb családi vállalata fődíjat 2015-ben a bolgár WM Finance Group nyerte el.

A Bank Gutmann 2015-ben útjára indította a "Gutmann-díj Kelet-Közép-Európa legkiválóbb családi vállalatai számára" elnevezésű elismerését.

Gutmann-díj a régió legkiválóbb családi vállalatai számára
A rangos díj révén Kelet-Közép-Európában elsőként sikerült megtalálni a régió legjobb családi vállalatait, és bemutatni, hogy milyen jelentőséggel bírnak a munkahelyteremtés, a stabil foglalkoztatás, a helyi befektetések, a jótékony célú kezdeményezések és az innováció területén egyaránt. Ezen túlmenően, a Gutmann- díj Kelet-Közép-Európa családi vállalatainak legjobb gyakorlatait követendő példaként állítja a családi vállalatok tulajdonosai elé, és rávilágít a legsikeresebb és legelkötelezettebb országos és régiós szereplők legfontosabb jellemzőire.

A díjazás folyamatát a Bank Gutmann a világ vezető üzleti főiskolái között számon tartott, barcelonai székhelyű IESE Business School (www.iese.edu) közreműködésével dolgozta ki. Az objektivitás, a szigorú függetlenség és a lehető legmagasabb tudományos színvonal biztosítása érdekében az elemzési és rangsorolási eljárást az IESE Business School végezte. Az IESE kutatásának eredményeként elkészült a legjobb jelöltek országonkénti listája, amelyről kiemelkedő családi vállalatok tulajdonosaiból és elméleti szakemberekből álló nemzeti bizottságok választották ki az adott országbeli nyertest. A kelet-közép-európai összesített díj nyertesét az országos nyertesek közül választotta ki egy regionális bizottság John A. Davis professzor, a Harvard Business School Családi Vállalatok Tanszékének vezetője elnökletével. A bizottság további tagjai: Jesus Casado, a European Family Businesses (EFB) vezérigazgatója, Heinz Senger-Weiss, egy 15. generációs családi vállalat tagja, Kürti Tamás, az FBN NxG International Committee elnöke, valamint Katerina Janku, elismert cseh családi vállalattulajdonos.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2